ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ


«Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι»


ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΣΦΗΓΜΕΝΙΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ Ή ΑΛΛΙΏΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ. ΑΓΩΓΗ (ΑΓ798/5-2-13) ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΟΙΩΣΗ (4 εκατ. Ευρώ) ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΟΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΓΙΟΤΙΤΕΣ" ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ? ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΦΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟ ΤΟΥ 2002 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΜΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΣΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΩΝ 107 ΓΝΗΣΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ. ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: