ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047



Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ "CARAVEL" 29/11/2009

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ
Ξενοδοχείο “Caravel” 29/11/2009

Απόφθεγμα της ημέρας:
«Όλους εμάς, μας ενώνει ο Χριστός στο στάδιο των αρετών όπου καθημερινώς δοκιμαζόμεθα. Ο κοινός στόχος λοιπόν προϋποθέτει και τον κοινόν αγώνα, όπου επίσης όλοι ενωμένοι αγωνιζόμεθα για την Σωτηρία της ψυχής». Σήμερα το ταπεινό Ορθόδοξο ποίμνιο είναι ενωμένο, εν Χριστώ και αναλαμβάνει τα χρέη της ομολογίας Πίστεως με την χάρη και την κοινωνία του Αγίου Πνεύματος.
Με τις ευλογίες του Γέροντος καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Παιανίας κ. Ακακίου Β’, τέως μητροπολίτου Αττικής και Διαυλείας και πνευματικού πατέρα του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Παιανίας, πραγματικό ιστορικό κεφάλαιο της ζώσης Εκκλησίας ΓΟΧ, χάριν του οποίου το 1961 μαζί με τον τότε Γέροντά του Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος μακαριστόν κυρόν Ακάκιον Α’, (ο οποίος διεδέχθη τον Άγιον πρώην Φλωρίνης Χρυσόστομον Καβουρίδη) έφερε εν μέσω πολλών αντιξοοτήτων τις περιπόθητες τότε χειροτονίες από τους Ρώσους της διασποράς της Αμερικής και έχουμε σήμερα χάριτι Θεού την Αποστολικήν συνέχεια της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Τον ευγνωμονούμε και ευχόμεθα όπως ο πανάγαθος Θεός διαφυλάξει την χάριν, τας αρετάς και την πνευματικήν δύναμη, εις πολλά τα έτη.

-Επίσης και με τις ευλογίες του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Εσφιγμένου αρχιμ. κ. Μεθοδίου και κυρίου ομιλητού της σημερινής συνάξεως, σήμερα γεφυρώνει πνευματικά την Ελλάδα με τη νοητή γέφυρα Άγιον Όρος – Αθήνα, αποδεχόμενος την πρόσκληση προκειμένου να μας καλύψει το εν εξελίξει ζήτημα ότι δηλαδή οι χαρακτήρες ελέγχου (ΒΑR CODE), ΕΊΝΑΙ 666! Σαν πνευματική συνέχεια προερχομένη από το Άγιον Όρος. Επίσης, από την Ιερά Μονή Γρηγορίου Αγίου Όρους, μία αναφορά από 23/06/1997, περί του γραμμικού κώδικα www που είναι το 666 κατά την αριθμοποίηση ομιλεί σχετικά περί αυτού. Υπάρχουν και άλλες έρευνες από Άγιον Όρος αλλά αυτή θεωρείται η παλαιοτέρα.


Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ!
Είμαστε στην πρώην αγιοβάδιστο και αγιοφώτιστο Ελλάδα, σήμερα των μάγων και του Ούρι Γκέλερ όπου η τηλεθέαση αγγίζει τα ύψιστα ρεκόρ, μετά την απόπνοια της απελπισίας του Χάρρυ Πότερ, της τηλεοπτικής ανοχής των αστρολόγων, χαρτοριχτών και καφετζούδων, στην συνεχιζομένη κραιπάλη το αχαλίνωτου γυμνού, όπου η σεξολογία δια νόμου θα διδάσκεται στα σχολεία, σε μία Ελλάδα πλέον εξηρτημένη και εκφυλισμένη υπάκουη όμως στη Νέα Εποχή. Κάθε τόσο ευτυχώς μας έρχεται και μια ακτίνα φωτός, το 1925 στο Εκκλησάκι του «Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου» στον Υμηττό, από το Άγιον Όρος όπως μας ήλθε το 1929 με τα πρώτα κατά κόσμον μοναστήρια Αγιορειτών Επισκόπων, το 1940, με την εμφάνιση της Παναγίας στο μέτωπο, το 1972 με την διακοπή του μνημοσύνου του Πατριάρχου Αθηναγόρου, το 2003 με την κορύφωση του διωγμού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, την 27/05/2008, ημέρα δικαιώσεως από το αθωωτικό δικαστήριο για το Εκκλησάκι της μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Χούσμουζα Παιανίας, όπου ετέθη αντί του Μουσουλμανικού Τεμένους και σήμερα σε αυτήν εδώ την αίθουσα γεννιέται μια ελπίδα για το γένος των Ελλήνων, μέσα από μια αντήχηση συναισθημάτων και πνευματικών αφυπνίσεων όταν οι κρατούντες σιωπούν ή εθελοτυφλούν στο κοινωνικό σκοτάδι της Νέας Εποχής. Σε ένα σκοτάδι πρωτοφανές όπου η βαρβαρότητα των ειδήσεων σχηματίζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του πλανήτη με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αργεντινή, την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην Ουρουγουάη, την νομιμοποίηση κατοχής μικροποσοτήτων όλων των ναρκωτικών στο Μεξικό, την δήθεν φωτισμένη προοδευτικότητα στους γάμους ομοφυλοφίλων στα δήθεν προηγμένα κράτη της Δύσεως και το πρόσφατο ξεκρέμασμα των συμβόλων της Πίστεως του Εσταυρωμένου και των Ιερών εικόνων από σχολεία, δικαστήρια και άλλους χώρους κοινής ωφελείας με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που από την 11/11/09, θα ανήκει στην πρώτη ευρωπαϊκή κυβέρνηση…!
Είναι όλως αυταπόδεικτον ότι:
Από τα σημεία των καιρών αφ’ ενός και τους προφήτες αφ’ ετέρου, είμαστε απροσδιορίστως στην εποχή του Αντιχρίστου.
Με την φιλότιμη παρουσία σας, όλοι εσείς λαμπρύνετε την σημερινήν ημέρα, η οποία αποτελεί σταθμό στην Ορθόδοξη Ελλάδα μετά από πολλαπλές προσπάθειες, επί πολλά χρόνια, πολλών παραγόντων, σωματείων, συλλόγων και λοιπών εν Χριστώ αδελφών, που συνέκλιναν στις απόψεις τους και τις έρευνες τους σε ένα πολύ μικρό τμήμα μόνον ενός οργανωμένου σχεδίου, που οδηγεί όχι μόνον στο επιλεγόμενο ηλεκτρονικό φακέλωμα, αλλά κυρίως στην υποταγή της ανθρωπίνης συνειδήσεως στον οποιονδήποτε παγκόσμιο κοσμοκράτη ή κοσμοδικτάτορα. Νομίζουμε λοιπόν ότι ζούμε ήδη «στις μέρες μας» τις προφητείες!
Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής στην Αποκάλυψή του γίνεται όλο και πιο σαφής, στο ΙΓ΄ κεφάλαιο, στίχοι 16-17-18, ως σημείο αναφοράς όλων των Ορθοδόξων των οποίων όλες οι μελέτες συγκλίνουν πνευματικά. Έχουν γραφεί εκατοντάδες βιβλία για το «χάραγμα του Αντιχρίστου» και το ηλεκτρονικό φακέλωμα στην εποχή μας. Βίοι παράλληλοι των γνώσεών μας με την ηλεκτρονική τεχνογνωσία. Μέχρι σήμερα, έχουν λεχθεί πολλά και έχουν ακουστεί άλλα τόσα. Επικροτούμε τις όποιες προσπάθειες παραγόντων, συλλόγων και λοιπών Ορθοδόξων οι οποίοι μέχρι σήμερα έβαλαν καλοπροαίρετα το λιθαράκι τους στο ομολογιακό «πιστεύω» των συνειδητών Ορθοδόξων.
Αυτό που χρειάζεται με ψυχραιμία σύνεση και όχι βιασύνη, είναι ένας πνευματικός συντονισμός, ώστε όλοι σύσσωμοι εν Χριστώ να επισημάνουμε τα κοινά σημεία αναφοράς μας, χωρίς να νομίζουμε ότι επιτελούμε κανένα ιδιαίτερο αποστολικό έργο (- όντες ανάξιοι), προς γνώσιν όμως και αποφυγήν των εκ προοιμίου τεχνασμάτων του κακού, που οδηγούν στο τελικό σφράγισμα.
Αλλά με χάρι Κυρίου, χωρίς να έχει σημασία αν κάποιοι από εμάς υπήρξαν πρώτοι ή δεύτεροι στον αγώνα, όλοι εμείς εν Αγίω Πνεύματι, αλλά με ταπείνωση και αγάπη να δηλώσουμε δυναμικά την ΑΡΝΗΣΗ μας είτε στα συνώνυμα, είτε στα συνεπώνυμα, είτε στον ίδιο αριθμό του Αντιχρίστου, δηλωμένοι από το νόμο ως υποτακτικοί του και εξηρτημένοι των σκοτεινών δυνάμεων.
Αρνούμεθα λοιπόν κάθε μέθοδο επιβολής μιας παγκόσμιας δικτατορίας, ως κύριο μέτρο υποδοχής του Αντιχρίστου. Σήμερα όποιος τολμά και επωμίζεται τις ευθύνες διαγνώσεως και διερευνήσεως του υπαρκτού, δυσωνύμου αριθμού του Θηρίου της Αποκαλύψεως, 666, σε κάθε βήμα μπροστά μας, σε κάθε είδος διατροφής, σε κάθε εμπόρευμα, σε κάθε μέσο, σε κάθε στοιχείο επιστημονικού ενδιαφέροντος, ακόμα και στην ταυτότητά μας, ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς τους κινδύνους και τα δεινά που μας περιμένουν, από την πονηράν αριθμοποίηση του ανθρώπου με τον δυσώνυμον αυτόν αριθμόν του «Θηρίου».
Υπάρχουν πολλές επιστημονικές τεκμηριώσεις που αποδεικνύουν όχι μόνο την ύπαρξη του 666, σε κάθε κοινωνική ή άλλη σχέση του ανθρώπου, αλλά και με την αλόγιστη χρήση του 666 στα διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα είτε μηχανογραφήσεων, είτε κωδικοποιήσεων αριθμών κυρίως δια πλαγίας υποβολής, υπό την διασφάλισιν δήθεν των οργανισμών του κράτους, έστω έναντι του κινδύνου της τρομοκρατίας ή άλλων αντικοινωνικών ενεργειών με το πρόσχημα της ασφάλειας του πολίτη (βάζουμε ένα λύκο να φυλάει τα πρόβατα επειδή ένα πρόβατο μπορεί να ξεκόψει από το κοπάδι).
Αρχίσαμε κάποτε με το σύστημα “bar-code” εν έτει 1971, χωρίς να γνωρίζαμε τίποτα σχεδόν τότε, ακολούθησαν διάφοροι αριθμοί ΕΚΑΜ, Α.Φ.Μ, Κ.Κ.Α, ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κρατικής Ασφάλισης), όμως αυτό που περιμέναμε στη νέα ταυτότητα μας ήρθε στον ασφαλιστικό φορέα ως παράδειγμα μιας πλαγίας οδού, χωρίς να αποκλείεται και το πρώτο. Ο κωδικοποιητής του ΑΜΚΑ, ενέχεται σε ένα κεντρικότερο ηλεκτρονικό πανδέκτη που για την Αμερική είναι το UPC, για την Ελλάδα είναι το ΕΑΝ-13 ήδη από το 2008 δημιουργήθηκε ασφαλέστερο ολοκλήρωμα ηλεκτρονικής παρακολουθήσεως και ισχύει ως σύστημα Η.Δ.Ι.Κ.Α. (ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης).
Από πολλά χρόνια περιμέναμε την κατά μέτωπο επίθεση των προδρόμων του Αντιχρίστου οι οποίοι κάποτε με το γάντι υπέβαλλαν τους άρχοντες της πολιτείας οι οποίοι ευχαρίστως απεδέχθησαν την εφαρμογή της Συνθήκης Σένγκεν για την Ελλάδα την 8η Δεκεμβρίου 1997 (αρχή όλων των κακών για την ορθόδοξο Ελλάδα), καθώς επίσης και της κρατούσης Εκκλησίας, η οποία από την 9η Φεβρουαρίου 1998, με την εγκύκλιο 2641 - αριθμός πρωτοκόλλου 445, αλλά και σε προηγουμένη εγκύκλιό της 7/04/1997, είχε τονίσει την πνευματική σημασία του αριθμού 666 και ζητούσε: «…να μην γίνει δεκτός ως κωδικός αριθμός των κρατικών ηλεκτρονικών συστημάτων και του νέου συστήματος ταυτοτήτων για την προστασία του ανθρώπου και για κανένα λόγο να μην εφαρμοστεί ούτε σαν κωδικός αριθμός». «…Η εκουσία δε αποδοχή του χαράγματος είτε αυτό είναι το όνομα του Αντιχρίστου έιτε ο αριθμός του ονόματος αυτού που αποτελεί σαφή άρνηση του Χριστού, καθιστά την Θείαν Χάριν ανενεργόν»... Σήμερα τι έπαθε η κρατούσα Εκκλησία; Τι άλλαξε; Γιατί αυτή η μεταστροφή; Ενώ τώρα γίνονται όλο και πιο πιεστικοί παραβιάζοντας αρχές, ιερούς κανόνες και Συντάγματα και τα δίνουν όλα ελεύθερα …ΦΕΥ! «Πάρτε το ΑΜΚΑ, δεν είναι τίποτα…! Είναι ένας αθώος αριθμός…» Και μεθαύριο που θα ολοκληρωθεί το πονηρό περιεχόμενο με τον επάρατο αριθμό και τον καταναγκασμό του πολίτη…, έχει ο Θεός έτσι και αλλιώς είναι εύκολες οι εγκύκλιοι! Μια εγκύκλιος παραπάνω θα ισώσει τα προηγούμενα στραβά. Ως και τούτους ακόμα τους κανόνες των ανθρωπίνων ελευθεριών και λοιπών δικαιωμάτων, τους υποσκελίζουν. Δυστυχώς κυρίως στα 20 τελευταία χρόνια είχαν μελετηθεί επαρκώς όλα αυτά τα βρώμικα συστήματα, που θέλουν πλήρη υποταγή του ανθρώπου και των συνειδήσεων στον επάρατο αριθμό του Θηρίου της Αποκαλύψεως.
Για πρώτη φορά το 1993 ενημερώθηκε και ενημερώνεται μέχρι σήμερα η κρατούσα Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία φαίνεται ότι κρατά ισορροπίες που άλλοτε πείθουν και άλλοτε συνηγορούν, διχάζοντας ή πλανεύοντας τον κόσμο, μέχρι το τελευταίο δημοσίευμα που μας παροτρύνει να παραλάβουμε χωρίς φόβο, τον αθώο και φυσικό αριθμό του ΑΜΚΑ.
Το κυριότερο της ενόχου σιωπής της άκουσον- άκουσον είναι ο φόβος μη τυχόν και εμπλέξουν ή πάρουν στο λαιμό τους τον κόσμο, ο οποίος έχει μάθει σε άλλο μήκος κύματος να συμπεριφέρεται κοινωνικά και έρθει αντιμέτωπος με αντίξοες συνθήκες διαπραγματεύσεων, συνδιαλλαγής, εργασιακώς και οικονομικώς. Και ποιός τότε φέρει την ευθύνη(;) Δυστυχώς όλα τα ανωτέρω ενάγονται στη εγκύκλιο 2626/1997 εν όψει της συνθήκης Σένγκεν.
Σε αυτή την συνθήκη δυστυχώς υπογράψαμε την αιώνια καταδίκη μας και τώρα πολύ φυσικά βλέπουμε να μας καταδιώκουν οι ερινύες του Α.Μ.Κ.Α και μετά από αυτόν τον φαινομενικά απλό και αθώο αριθμό του Α.Μ.Κ.Α που εστάλη ήδη στον Έλληνα ασφα-λισμένο είναι βέβαιον ότι ακολουθεί η έξυπνη κάρτα του ΑΜΚΑ ήτοι η “smart card” και η “master card”, η οποία θα περιλαμβάνει το bar-code system ή το μικρο-τσίπ με όλα τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και άνευ της οποίας είναι αδύνατη κάθε κοινωνική συναλλαγή εννόμων αγαθών και απολαβών μερίμνης δικαίου. Φυσικά, όλοι αυτή η ιστορία δεν είναι το τελικό σφράγισμα, όμως για πρώτη φορά ταυτοποιούμεθα με το δυσώνυμο και επάρατο αυτό αριθμό του Θηρίου της Αποκαλύψεως διότι δια πρώτην φοράν θα χρησιμοποιηθεί ως ο επισφραγίσας κωδικός, τα στοιχεία της ταυτότητός μας (δηλαδή ημερομηνία γεννήσεως και τόπος, μέχρι εδώ καλά) που προηγούνται του ενδεκαρίθμου συνόλου του ΑΜΚΑ. Όλο αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά η ταυτοπροσωπία μας με το συμπλήρωμα του 666, αποτελεί κυριότητα με κεκτημένη εξάρτηση από τον επάρατο αριθμό. Για πρώτη φορά θα συμπεριλαμβάνεται μέσα στα προσωπικά μου δεδομένα ότι ανήκω σε αυτόν ως υποτεταγμένος σε αυτόν και διασφαλισμένος από αυτόν. Άρα, το 666 (όχι τυχαίος αριθμός) προσδιορίζει και κατοχυρώνει την ταυτότητά μας. Σαν να λέμε ο κωδικός της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αν δεν μπορούμε να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ τώρα που είναι στο πρώιμο στάδιο, με την Αγία άρνησή μας πολύ περισσότερο δεν θα μπορούμε να πούμε το ΟΧΙ στο τελικό σφράγισμα και ας μην επαναπαυόμεθα στα χρονικά περιθώρια που μας διατίθενται όποτε και αν αυτά συμβούν ότι μέχρι τότε έχουμε καιρό και θα δούμε… Διότι μέχρι τότε θα έχουν καιρό και αυτοί που τα σπουδάζουν καλύτερα από εμάς και θα μας έχουν εγκλωβίσει στον εξαναγκασμό, στην δουλεία και την πλήρη υποταγή των συνειδήσεων
Τώρα μας επιβάλλεται ένας μονόδρομος μιας απόπειρας των κρατούντων και δη αναγκαστικής επιβολής της προβλεπομένης παγκόσμιας ηλεκτρονικής δικτατορίας του νέου πληροφοριακού συστήματος, το “BEAST”… το «Θηρίο» των Βρυξελλών, ως εσχατολογική έννοια ενός δήθεν «εννόμου βίου» με κοινωνική ασφάλεια, με μείωση εγκληματικότητος αλλά με Ευρωπαϊκά καλούπια των Νέων Θρησκευτικών πεποιθήσεων, του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.
Η (ου μη γένοιτο) αποδοχή της τελειοποιημένης κάρτας ΑΜΚΑ, εμπίπτει στις ποινικές προβλέψεις, θεωρουμένων ως αντισυνταγματικών κατά της Ελευθερίας του ατόμου, της αξιοπρεπείας αυτού και της Ορθοδοξίας, όπως προκύπτει από το άρθρο 2 παρ. 1, το άρθρο 5 παρ. 2 και του άρθρου 13 παρ. 1 του Συντάγματος, που προβλέπουν την διαφύλαξη ιδεωδών και αξιών του ανθρώπου και δη του Έλληνος πολίτου. Φυσικά η σημερινή αλλά και μελλοντική ηλεκτρονική τεχνολογία ως προδρομικού χαράγματος εξ’ αφής, λόγω ιδιοχείρου χρήσεως αυτής (έναντι του εξ’ αποκαλύψεως συσσωματωμένου ή εμφυτευμένου χαράγματος επί της δεξιάς χειρός και του μετώπου), συνεπάγεται η ευθύνη από τη σύσταση μιας εταιρίας ΗΔΙΚΑ (ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης) η οποία θα διαχειρίζεται κάθε σύστημα λογισμικού, ήτοι ηλεκτρονική επεξεργασία και ελέγχου της συνειδήσεως των ανθρώπων υποχρεωμένων σε ομαδοποίηση, κατηγοριοποίηση χάριν στατιστικών εξεργασιών, δηλαδή στυγνό ρατσισμό.
Έχουμε το επί θύραις αναγκαστικό δίκαιο όπως π.χ. πρόκειται για την Κ.Κ.Α (Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης) η οποία παράλληλα με κάθε τι στοιχείο αστυνομικής ταυτότητος που έχει συνδεθεί με το 666, που ήδη ελέγχεται πανταχόθεν και αναποφεύκτως ώστε ο καθείς παρακολουθείται, ελέγχεται και εξ’ αντικειμένου υποβάλλεται ή εξαναγκάζεται στο μονόδρομο των πράξεών του, ποδηγετείται, προσδιορίζεται ή περιορίζεται, έπαψε δηλαδή να είναι ελεύθερος όπως τον ήθελε ο Θεός, αν αυτό δεν επιταχύνει την οργή του Θεού!
Θα έπρεπε το κράτος και η Εκκλησία να μεριμνήσουν για την προστασία του ατόμου-πολίτου και του ατόμου-ποιμνίου - όχι για την εξαθλίωση αυτού, αλλά για την προστασία από την ηλεκτρονική επεξεργασία και καταγραφή προσωπικών δεδομένων με νομοθετημένες πράξεις Συνταγματικής διαδικασίας, είτε περί άρσεως του νόμου 3655/2008, είτε τροποποιήσεως αυτού προς το συμφέρον του ατόμου και των θρησκευτικών πεποιθήσεων σε ότι αφορά το ποίμνιο. Θεωρείται αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εξαιρεθεί από τον ανωτέρω νόμο όπως κατά καιρούς πολλοί… (διάφορες θρησκευτικές μειονότητες) έχουν εξαιρεθεί κυρίως για τα θρησκευτικά πιστεύω τους.
Το συμπέρασμα είναι ότι εμείς δεν είμαστε ικανοί να διώκουμε τον Αντίχριστο, είμαστε όμως ικανοί να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, όσο και να είναι σκληρή όσο και αν αντιβαίνει συμφέροντα. Επίσης, είμαστε υποχρεωμένοι πνευματικά στον Γέροντα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ο οποίος έπρεπε να διακινδυνεύσει να έρθει μέχρι την Αθήνα για να μας πει πράγματα περί του ΑΜΚΑ, που όφειλε η κρατούσα Εκκλησία να το πράξει και την περιμένουμε εισέτι, προ του τελικού σφραγίσματος οπότε θα είναι πολύ αργά!


Αθaνάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός – Χειρουργός

Πρόεδρος του Συλλόγου :
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: