ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047



Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ως μία υστάτη φωνή βοώντος εν Ελλάδι…

Ξενοδοχείο «Oscar», Αθήνα 26/11/2017

«ΟΥΑΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…!», όσοι βέβαια δεν είσθε και επιμένετε ως ευσεβείς στην βουλή των Ελληνοφώνων… όψεσθε!

Συνέλθετε επιτέλους, όλοι εσείς πού σίγουρα εκβιάζεσθε να ψηφίζετε ενάντια στα Ελληνορθόδοξα συμφέροντα, πολλές φορές παραβιάζοντες ακόμα και την συνείδησίν σας, ακριβώς διότι η θέσις σας στην βουλή είναι εξαρτώμενη...! Αυτό το καταπιεστικό γίγνεσθαι για εσάς, θεωρείται έγκλημα και προδοσία για εμάς, όταν αναγκάζεσθε να ψηφίζετε με την γραμμή τού κόμματος σας και όχι της εναπομεινάσης παραδοσιακής συνειδήσεως σας.
Αγαπητοί εκλεγμένοι αλλά όχι καταξιωμένοι στην άλλοτε ποτέ Βουλή των Ελλήνων και σήμερα (ως της εν τω Ψαλτηρίω απορίας ψάλτου…βηχός), υμών των Ελληνοφώνων κατά πλειοψηφίαν νεοταξιτών. Επί τέλους φθάνει η παραφθορά κυβερνήσεων μειοψηφίας… εφ’ όσον η σκεπτομένη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του λαού δεν ψηφίζει πλέον και απέχει αξιοπρεπώς, ξεπερνώντας το 47% της ψηφοφορίας, οι οποίοι απαξιούν να προσεγγίσουν στις κάλπες…! Δεν βλέπετε τί γίνεται; Σταματήστε λοιπόν την ανώφελη κατρακύλα στην ανθελληνική αντορθόδοξη κατηφόρα που έχετε πάρει διώκοντες ήθη, έθιμα, Ιερές παρακαταθήκες του γενναίου έθνους μας. Αυτό πώς λέγεται; Προδοσία; Έσχατοι καιροί; Γενική αποστασία; Πανδαιμόνιο απιστίας; Αυτό που γίνεται είναι μια απογοήτευση,… έχουμε ξεφύγει τελείως; Που το πάτε κύριοι αυτό το καράβι που λέγεται Ελλάδα και Ελληνοορθοδοξία; Στα βράχια;
Ακούστε επί τέλους την συνείδησιν σας πρωτίστως.
Ακούστε επίσης τους 100άδες Ελληνορθοδόξους συλλόγους πού αγωνίζονται για τα πάτρια ιδεώδη και με χρεωμένη αν όχι χαμένη την ψήφο τους.
Ακούστε επίσης και τους 2500 Αγιορείτες Μοναχούς και Ιερομονάχους οι οποίοι απελπισμένοι από την  απαράδεκτη όσο και «καλοπληρωμένη» συμπεριφορά σας, απέστειλαν την οργή τους στις 5/10/17 τόσον προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης όσον και της Παιδείας. Δεν σας συγκινεί τίποτα; Δεν καταλαβαίνετε το ότι προ της ανθρωπίνης κρίσεως, υπάρχει και η υστάτη ενώπιον του φοβερού βήματος; Ούτε αυτό φοβάσθε; Τι επιτέλους φοβάσθε; Μήπως την τσέπη σας;
Ανερυθριάστως ψηφίσατε, εσχάτως, σχετικό νομοσχέδιο περί της «νομικής αναγνωρίσεως της ταυτότητας φύλου», το οποίο εμπεδώσατε ως προοδευτικώς οριζόμενες «έμφυλες ταυτότητες», οπότε υποδεικνύετε, έντεχνα και «νόμιμα» πλέον, ώστε να προβαίνει στην αλλαγή φύλου, η στραβή νεολαία που εσείς τυφλώσατε, του ήδη καταχωρισμένου νομίμως και ομαλώς, στο δημοτολόγιο και ήδη χαρακτηρισμένο κατά θείαν δωρεά από τον Θεό φύλο ανδρός και γυναικός με σκοπό το μυστήριο του γάμου, με μια απλή αίτηση εφήβων… υποψηφίων του σκότους και της απώλειας. Έτσι χωρίς φόβο Θεού και έντεχνο σατανική σκέψη καταστρατηγούν τον Νόμο του Θεού ήτοι: «…και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπο κατ’ εικόνα Θεού, εποίησεν δε άρσεν και θήλυ».
Έτσι λοιπόν την Τρίτη 10/10/17, εψήφισε η βουλή των «Ελλήνων» τον Νόμο της επιλογής και υπευθύνου αλλαγής του φύλου, ως να έκανε λάθος ο Δημιουργός του Παντός και δεν έκαναν λάθος όλοι οι ανευθυνο-υπεύθυνοι βουλευτές μας; Να τους χαιρόμαστε, δυστυχώς μόνον πλην της Χρυσής Αυγής…!

Τώρα μάθαμε να αρμενίζουμε στραβά και φταίει ο γιαλός! Αφού ψηφίσαμε άνετα την αποποινικοποίηση της μοιχείας Ν.1329/93, την αποποινικοποίηση των εκτρώσεων, π.κ.304 και ακολουθούν ύποπτοι νόμοι:
• Διαστρέβλωση του βιβλίου Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού (01/04/2007) και θρησκευτικών Ι΄, Ε΄, ΣΤ΄       Δημοτικού, από Συγγραφείς ανθέλληνες και «Ένωση Αθέων»…! 16/3/2016
• Πολιτικοί Γάμοι = Ν.1250/82
• Αντιρατσιστικός Νόμος Ν.3304/05, για να υποδεχθούμε το Ισλάμ
• Μουσουλμανικό Τέμενος Ν3512/06
• Νόμος περί Καλλικράτη Ν.3852/10
• Συνθήκη Σένγκεν Ν. 2514/1997
• Κάρτα Πολίτη Ν.3979/11
• Αχρήματη κοινωνία Ν.4446/16

Ένας Θεός ξέρει πόσα άλλα ευτράπελα έχουν ψηφισθεί στα θερινά τμήματα της ως άνω ανεκτικής Βουλής, για να προετοιμάσουν τα πλέον ύποπτα, όπως:
 Την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, 30/6-3/7/2017 Απρίλιος 2017
 Το σύμφωνο συμβίωσης Ν.4356/15.
 Γάμου και νομοθεσία των ομοφύλων, 4/8/17 νομοπαρασκευαστική επιτροπή 10/3/16.
 Και τώρα το λίαν προοδευτικό περί αλλαγής φύλου σε 15’ ετών παιδιά Ν.4491/17.

Δεν μένει παρά να συνεχίσουν αντορθόδοξα να ψηφίσουν την αποποινικοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων γονέων και τέκνων…, της παιδεραστίας, της κτηνοβασίας και κάθε σοδομισμού προκειμένου να γίνουμε και εμείς βάρβαροι όπως η σημερινή Δύσις απ’ όπου προήλθαν και συνεταχθήκαμεν άνευ ουδεμίας αντιρρήσεως. Να δείτε έτσι πόσο γρήγορα θα έρθει ο Αντίχριστος!
Δεν υπερβάλλουμε σε τίποτα από τα ανωτέρω οικτρά, απλώς μας δοκιμάζουν για το πόσο μπορούμε να αντέξουμε πριν από το κάθε χειρότερο κακό πού μας συμβαίνει. Είναι ήδη προ των πυλών… και με την απάθεια μας τους στρώνουμε ασφαλέστερα το χαλί, ενώ εμείς οι σύγχρονοι αδιάφοροι, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την κατευθυνόμενη νέα τάξη πραγμάτων. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν.. Ως ηθικοί αυτόχειρες και τί θα μας στοιχίσει άλλωστε; Να ξανασταυρώσουμε τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, Τον Μόνο Αναστάντα εκ νεκρών; Εξ’ αιτίας της δικής σας ακαταλογίστου υπαιτιότητος και μιας αφανούς Εκκλησίας που σιωπά ύπουλα.
Δεν μας είπατε όμως μιας και αποφασίζετε για τα δικά μας παιδιά…., τα δικά σας τα έχετε ήδη μεταλλάξει και είσθε σφοδρά ευχαριστημένοι; Ρε, πέστε μας ξεκάθαρα, έχετε Θεό μέσα σας; Αν υπήρχε βαθμός ανηθικότητος, με τί θα βαθμολογούσατε τις πράξεις σας αυτές; Και τί βαθμό θα παίρνατε από τον αγέννητο Έλληνα του μέλλοντος;
Αίσχος και ανάθεμα!
«Ἰλιγγιᾷ δέ νούς, ἅπας σου τόν τόκον νοεῖν...!»

Με τέτοια μυαλά και σάπια ψυχή όλοι αυτοί…. απολογούνται έτσι: «Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ που μας δουλεύουν ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ που μιλάνε σοβαρά» (ΜΑΡΚ ΤΟΥΕΙΝ) .

Μεταξύ μας συνέλληνες αδελφοί, υπολογίζοντας αυστηρά το μακραίωνο
γονίδιο ηρώων και μαρτύρων προγόνων μας,

«Ἕλξατε σπάθην!»


Ἀθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Διευθυντὴς Ἰατρὸς – Χειρουργὸς
Διδάκτωρ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν
           Πρόεδρος τοῦ Συλλόγου «Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Θεολόγος»
     - Φίλοι του Ἁγίου Ὅρους Παιανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: