ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Aποκλειστικά για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ"
για τον Νομό Αττικής κος. Παντελεήμων Δούκας, κντ: 6956203038

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Είναι ωραίο να διαβάζουμε αλήθειες από πολιτικούςΙ.Κατσούρης: Ο διωγμός των Ορθόδοξων Χριστιανών στην Ελλάδα….


 Στην Ελλάδα έχουν δικαιώματα όλοι εκτός από τους Έλληνες πολίτες Χριστιανούς Ορθόδοξους στο θρήσκευμα. Από την μία εάν είσαι εισερχόμενος λαθρομετανάστης κατά προτίμηση ισλαμιστής, θα έχεις μία ξεχωριστή μεταχείριση έναντι των Ελλήνων πολιτών και μάλιστα, Κοινοβουλευτικά κόμματα και Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να τρέχουν μαζί σου στις διαδηλώσεις λαθροέποικων – ισλαμοφασιστών, οι οποίοι κρατάνε πανό με συνθήματα από το κοράνι.!!!! 


Από την άλλη στην Ελλάδα, αφού αναγνωρίζουν δικαιώματα στους ισλαμιστές (κτίζουν τέμενος), Ιεχωβάδες (δεν παίρνουν όπλα στον στρατό), μορμόνους, πεντηκοστιανούς και κάθε λογής αιρετικούς, (τους αφήνουν ελεύθερα να έχουν τις επιχειρήσεις τους και να πουλάνε θρησκεία) και τέλος με πρωτεργάτη τον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αυτούς που τον ακολουθούν, κόντρα στους πραγματικά Αγίους πατέρες της εκκλησίας μας, να συνπροσεύχονται και να συλλειτουργούν με τον Πάπα και τους ((ιερείς)) του, αναγνωρίζοντας έτσι την ιεροσύνη τους και καθιστώντας τους ισότιμο μέλος της εκκλησίας μας.!!!


Τέλος αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι και διώκουν, είναι αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν την παράδοση της Ορθόδοξης εκκλησίας (βλέπε: Ιερά Μονή Εσφιγμένου, τους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται σύνταξη αλλά δεν την παίρνουν ενώ την έχουν δουλέψει επειδή αρνούνται να παραλάβουν το ΑΜΚΑ) και δεν αναγνωρίζουν κάλπικους άρχοντες του κόσμου τούτου.!!!

Η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει έρχεται χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ στην πατρίδα μας ώστε μπορούν πλέον να έρθουν στην πατρίδα μας και να έχουν αξιώσεις περισσότερες από τους γηγενείς Έλληνες πολίτες

Κατσούρης Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: