ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047



Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή προς Αρχιεπίσκοπο Αθήνων & Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο

Προς την Δ.Ι. Σύνοδο
Της Εκκλησίας της Ελλάδος
Ιδιαιτέρως σεβασμιοφρόνως προς τον Αρχιεπίσκοπο
Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κΙερώνυμο
Ι.Μ. Ασωμάτων Πετράκη -
Αθήνα, 28/11/2013

Μακαριώτατε κ. Ιερώνυμε,
Άγιοι Συνοδικοί της Ι.Σ. της εκκλησίας της Ελλάδος
Ευλογείτε!

Είμαστε η ίδια επιτροπή, τουλάχιστον είκοσι (20)ελληνορθοδόξων σωματείων και συλλόγων της χώρας, η οποία αναπτύσσεται δυναμικά στην Παραδοσιακή Πατερική Ελλάδα , ήδη από το 2000 είχε θέσει σοβαρώςυπ’ όψιν σας της Δ.Ι.Σ. εν Αθήναις περί του επί θύραις τότε νεόφερτου «θηρίου» του Ισλάμ και σήμερα εντός των θυρών, ως επιλεγομένου «απλώς» Τεμένους (ή άλλως πως Κέντρο Μουσουλμανικών Σπουδών κλπ),τότε μεν «βρέφος», τώρα δε έτοιμο να κατασπαράξει τη χώρα μας.
Βεβαίως, από τότε σας είχαμε ενημερώσει, όπως και προ διμήνου στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη,όπου είχαμε την τιμή να αναλύσουμε το ιδιαίτερο θέμα με όλες τις προεκτάσεις μετά του πατρός Τιμοθέου… παρ’ όλο που εμείς είχαμε ζητήσει ακρόαση από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο προσωπικώς, όπως την Ιστορική 28η/8/2003 από τον Αρχιεπίσκοπο κυρόΧριστόδουλο στην οδό Αγίας Φιλοθέης 1.
Και τις δύο ως άνω φορές αποκομίσαμε εντυπώσεις κάθε άλλο παρά ομολογιακές ή άλλης πνευματικής αξίας, άγνωστο γιατί. Τότε τρέχαμε για την Παιανία, σήμερα για τον Βοτανικό και Κύριος οίδε πού αλλού!... Μέσα στα 13 χρόνια του χρονικού περί Τεμένους στην Αθήνα, παρακολουθήσαμε με πίκρα και απογοήτευση όπως είναι φυσικό για κάθε Έλληνα Ορθόδοξο που έχει θρησκευτική συνείδηση να βλέπει να ψηφίζονται προτάσεις στη Βουλή των Ελλήνων και κατόπιν να συντάσσονται Νόμοι του Κράτους περί δημιουργίας Τζαμιού ή Τζαμιών στην Αθήνα και αλλαχού, τουεσβησμένου, του πάλαι ποτέ φωτός. Επ’ αυτού, ουδενός των ιθυνόντων ίδρωσε το ούς ούτε τότε ούτε και τώρα.
Απευθυνόμαστε σε σας Άγιοι Συνοδικοί, ποιμενάρχες και Σεβασμιώτατοι πατέρες, διότι υπήρξατε έστω ακροθιγώς η τελευταία μας κατά κόσμον ελπίδα μη εξαιρουμένης της εσχάτης ήτοι της θείας δυνάμεως αν όχι της οσωνούπω θείας επεμβάσεως.
Μέχρι τώρα ξέραμε την Εκκλησία, οίκο Θεού ημών, θυρεό της πίστεως και ακρογωνιαίο λίθο της Ορθοδοξίας. Την γνωρίσαμε να φυλάει πραγματικά και έμπρακτα «θερμοπύλες», την γνωρίσαμε σε δύσκολες στιγμές του δοκιμαζομένου Ελληνικού λαού, εκεί που το«θαύμα» είναι η απάντηση εξ ουρανού και ενθαρρύνει την ομολογία πίστεως για τους εκλεκτούς του Θεού, την είδαμε να αναδεικνύει μάρτυρες και ήρωες, λαμπρά παραδείγματα για το εκάστοτε ποικιλοτρόπως πολεμούμενο ποίμνιο που έπαιρνε δύναμη επιβιώσεως και σωτηρίας χάριτι παρά θεού του υψίστου. Τολμούσε και σήκωνε λάβαρα επαναστάσεως και πολεμικές επαναστατικές σημαίες, έβγαζε τα ράσα και φορούσε φουστανέλες ομού με τα ροζιασμένα ανδρικά χέρια κρατούσαν επάξια το σπαθί μαζί με το κομποσχοίνι, έτσιξεφύτρωναν μπαρουτοκαπνισμένοι καλόγεροι, άξιοι Ιερείς, Παπαφλέσσες, Αθανάσιοι Διάκοι,Πατροκοσμάδες και Πατριάρχες με το «σχοινί στο λαιμό», πάντα πρώτο το ράσο στην φωτιά, έπεφταν ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.  Επίσης όρκιζε και κοινωνούσε παλικάρια προ του καθήκοντος του Ιερού αγώνα όσο κι αν ήταν άνισος με την πεποίθηση του «ήταν ήεπί τας», της σπαρτιάτισσας μάνας για να γίνει αργότερα νύν υπέρ πάντων ο Αγών. Την γνωρίσαμε σε ακραίες ομολογιακές πράξεις Ηρωισμού και αυτοθυσίας που έφθαναν ευκρινώς στο μαρτύριο πλήθουςαναριθμήτων Αγίων ομολογητών που θαυμάζουμε στο ατελείωτο ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΜΑΣ!...
Σήμερα, τι συμβαίνει, γιατί κολλήσαμε; Πού είστε Άγιοι Πατερες; Υπάρχετε; Αφήστε τα γεύματα των πτωχών και τις πανηγύρεις, γίνονται και χωρίς εσάς, δεν είναι αυτά στην πρώτη θέση των υποχρεώσεών σας. Γιατί αισθανόμαστε μόνοι και «αδέσποτοι»; Αν όχι ξεχασμένοι; Γιατί πρέπει να τολμούμε εμείς το ποίμνιο, σ’ αυτό που θα έπρεπε εσείς να πρωτοστατείτε;
Μετά από τόσες προκλήσεις της Νέας Εποχής γιατί είναι ανάγκη η υπάρχουσα … Εκκλησία να ξεκαθαρίζει τη θέση της με διπλωματικές διαδικασίες; Δείχνει ίσως «κατανόηση» σε κάθε δυσκολία της Νέας Εποχής με παραχωρητικές αγαπολογίεςΉ μήπως ψάχνει για προσεγγίζουσες αμοιβαιότητες μεταξύ των λαών για να μην κοντραριστεί με ξένα κατεστημένα αλλοτρίωνσυμφερόντων; Είναι ίσως «προσεκτική» για να μην πάρει δήθεν στο λαιμό της το ανενημέρωτο ποίμνιό της;  Ή μήπως ξαφνικά γίναμε «πολιτισμένοι» (ευρωπαίοι…) και λύνουμε τις διαφορές μας με σύγχρονες μεθόδους χωρίς να διακινδυνεύουμε ν’ ανοίξει η μύτη;… Υπάρχουν κι άλλοι που δεν καταλαβαίνουμε; Τι συμβαίνει λοιπόν και από το 1998, με το εν εκτάσειπροκύψαν θέμα του Μουσουλμανικού Τεμένους , νατηρεί σιγήν χελιούΓιατί μέχρι την τελευταία μας επαφή προ διμήνου, 18 Σεπτεμβρίου 2013, με τον π. Τιμόθεο στην Ι.Μ.Πετράκη, ειδικό επί θεμάτων ανατολικών θρησκειών όπως μας εδήλωσε, δεν βρήκαμε την απαιτούμενη ανταπόκριση της Εκκλησίας; Μήπως ο ανωτέρω πατήρ δεν ήταν ο κατάλληλος; Μήπως οι απαιτήσεις μας ήταν υπέρογκες; Γιατί δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση σε χρόνο λίαν δόκιμο και με αναπάντητη διάθεση τουλάχιστον για τα υποσχόμενα της ημερίδοςπου διέφερε από την ιστορική 28η/8/2003, έστω για το εξαιτίας ημών προ ημερησίας διατάξεως θέμα κατά τηνπρώτη Σύναξη του Νέου τότε Ενιαυτού ήτοι 1/9/2003, αρχή ινδικτιώνοςΜήπως μας υποτιμάτε τους ελαχίστους τολμούντας του «άλλου ποιμνίου»; Γιατί δεν μας εμπιστευθήκατε ποτέ και δεν μας χρησιμοποιήσατε έστω να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα; Θα μας πείτε περιμένετε ευλογία γι’ αυτό το τόσο εύκολο και αυτονόητο, εξάλλου όσοι θέλουν να πεθάνουν για την Ορθοδοξία, είναι γνωστός ο δρόμος!...
Για να μη θεωρηθεί αγανακτισμένη και παρεξηγημένη η παρούσα με αγάπη Χριστού αναφορά μας, είναι για να μην μένετε έκθετοι στα έντρομα μάτια του χιλιοχτυπημένου και μισοζαλισμένου ελληνικού λαού που γνωρίζει καλύτερα περι απολύτων διεκδικήσεων του Ισλάμ με το Νόμο sharia στην καλύτερη θεώρηση και στον Νόμο Τζιχάντ όπου κατά την γνώμη τους είναι φυσικό να θεωρούν δικό τους ό,τικατά το Σύνταγμα δεν τους ανήκει και όπου το«μαχαίρι» δεν γίνεται παγκοσμίως και σε καμία θρησκεία αποδεκτό, ώστε να αφαιρούν ζωές εν ψυχρώ,από ενημέρωση διεθνών στατιστικών και καταγραφών, εκτός και αν «καταπίνομεν την κάμηλον»… με συμπεριφορά ακατανόητου υποχωρητικότητος που δεν σταματά ούτε την τρομοκρατία τους … ούτε τις βίαιες αντικοινωνικές βλέψεις τους!... Είναι τρομερό να σκεφθεί κανείς ότι επί των ημερών της ΤροϊκανήςΚατοχής και της παγκοίνως επικυψάσης προδοσίας του ελληνικού λαού από την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα και ολεθρίως ατυχούσα πολιτική σκηνή του Τόπου μας, ως επί της δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται, να δημιουργήσουμε εισέτι Τέμενος ή Τεμένη, ήτοι εστίες απροσαρμόστων κακοδόξων που δεν συγκαταλέγονται στην «ανάγκη προσευχής» της εν Ελλάδι, πολλώ δε μάλλον κέντρα πόλων έλξης στο υποθαλπόμενο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα που παραμένει ανεξήγητο για κάθε κρατούντα εκλόγιμο, βλ. Δουβλίνο Νο 2!
Ευλόγησον , Μακαριώτατε, «συμπατριώτη μας» κ.Ιερόνυμε, δεν βρίσκουμε άλλες λέξεις επαφής για εκκλησιαστικές τυχόν ευθύνες πέραν του κοινού μαςπαγκαρίου και δεν θέλουμε να παραμείνουμε «αδέσποτοι» για θέματα κοινής αντιλήψεως των Ορθοδόξων Ελλήνων, εκτός και αν επιμένετε. Δεν θέλουμε να μείνουμε μόνοι μας και ν’ αγωνιστούμε σαφώς όπως ξέρουμε γιατί έτσι μας έμαθαν οι πρόγονοί μας.
Εν τούτοις δηλώνουμε ανα πάσα στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε σοβαρά για δεύτερη φορά το καυτό θέμα του μουσουλμανικού τεμένους όπως το 1999στην ένδοξη Παιανία, όπου δεν δεχθήκαμε να επωάσουμε το αυγό της έχιδνας στον κόρφο μας, μέχρι τα δικαστήρια27/5/2008, επιτυχώς για μας, δυστυχώς όμως με έντεχνα απούσα την εκκλησία.
Σήμερα στον αδύναμο και υποτιμημένο Βοτανικό του ενδόξου Πολεμικού Ναυτικού, σε έκταση περί τα 17 στρέμματα όπως αδιαφανώς παρουσιάζεται, ως να περισσεύει Ελληνική γη…, αλλά και σε κάθε μέρος της χώρας όπου βάλλεται η ταυτότητά της και κυρίως η Ορθοδοξία.
Σκοπός μας δια της παρούσης δεν είναι ο δηκτικός έλεγχος ούτε προκλητικός αποσαφηνισμός για να κρίνουμε τα «ανοίγματα» προς τη Δύση ωςοικουμενιστική υποταγή της Ορθοδοξίας, ούτε η λανθάνουσα διολίσθηση της πνευματικής πορείας επί αιρετικών τάσεων ουχί καν προσδιορισμός ασύμβατος μιας αχρημάτου κοινωνίας.
Επειδή η σύγχρονος ανοχή δεν ξεπερνά το έλεος του Θεού, υπενθυμίζουμε την 24/10/13, πέμπτη απόπειρα ανάθεσης σε ανάδοχο εταιρεία για το Τέμενος στο Βοτανικό.
Μετά τις προηγούμενες τέσσερις προσπάθειες του Ελληνικού κράτους να πραγματοποιήσει στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ιωάννου Βατάντζη(στίγμα;;) το «Ελληνορθόδοξο Όραμα» της επι τέλους δημιουργίας του υποσχόμενου Τεμένους του Ισλάμ, όπου συνέπεσε να παρευρίσκονται 4 συνεργαζόμενοι κατασκευαστικοί  κολοσσοί με χρηματοδότιδα χώρα, όχι τη Σαουδική Αραβία όπως είχε δηλωθεί με τοπρωταρχικό αίτημα των 26 Αραβικών κρατών και Εμιράτων του 2000.
Αντίθετα, απίστευτο και όμως αληθινό, την ίδια την Ελλάδα του μνημονίου και της πτώχευσης. που κόβει μισθούς και συντάξεις, αποκλείει επιδόματα ασθενών, αναπήρων, πολυτέκνων ως και των αδελφών Ποντίων, που επιβάλει χαράτσια και αβάσταχτους φόρους μέχρις οικονομικής εξουθένωσης και βιοτικής παρακμής του ελληνικού λαού, που φυλακίζει όσους οφείλουν πέραν των αυτοκτονιών και δη ανέργους ή απολυμένους που δεν διαθέτουν πλέον τα προς το ζείν με σχέδιο αφελληνισμού και αποχριστιανισμού κυρίως με το προ πολλών ετών υποσχόμενο  Τέμενος. Μάστιγα της εποχής ως νέο θηρίο της αποκαλύψεως. Τα λίγα ελληνόπουλα που θα γλυτώσουν, τρέχουν να προλάβουν τη νέα μετανάστευση στις ίδιες χώρες που μας προκάλεσαν το κακό από το 2010 – 2013, έφυγαν ήδη 400.000 πτυχία… και πόσοι άλλοι εργατικού δυναμικού. Τι μένει εδώ; Μια Ελλάδα γηρασμένη, απροστάτευτη με χαρακτηριστική υπολανθάνουσα υπογεννητικότητα την οποία αντικαθιστά το παρανόμως αλλά υποβοηθούμενο κύμα 6.000.000 λαθρομεταναστών ως οι αυριανοί ευπειθέστατοι Έλληνες που θα αποφασίζουν και θα ψηφίζουν αδιάφορα των Ελληνικών πεποιθήσεων και των προσδοκωμένων της φυλής. Σήμερα παραχωρούμε τζαμί, αύριο τα ίδια τα παιδιά μας, βορά λύκωνλυμαινομένων.
Σεβασμιώτατοι Πατέρες, μήπως μας πιάσανε στον ύπνο; Λύκοι μπήκαν στο μαντρί και τρώγουν ανενόχλητοι τα πρόβατα ενώ τα «μαντρόσκυλα»κοιμούνται ατάραχα τον ύπνο του δικαίου, καλοθρεμένα, αδιάβροχα και κυρίως ατσαλάκωτα;;
Ιδού η ευκαιρία Πατέρες και αδελφοί εν Χριστώ, εδώ και τώρα να εφαρμόσετε τη ρήση του Ευαγγελίουστο κατά Ιωάννην, κεφάλαιο 10, στίχος 7-16 «Εγώ ειμί ο καλός ποιμήν…»!
Εάν δεν αναλάβετε γενναίον φρόνημα, Ορθόδοξο ως οι Πατέρες της εκκλησίας ορίζουν, τότε το βάρος της ψυχής ενώπιον του φοβερού βήματος του Κυρίου θα είναι αβάσταχτον και καταδικαστικόν! Τόσον εσείς όσον και οι κυβερνητικοί πολιτικοί μας πρέπει να μιμηθείτε την Πρωθυπουργό της Αυστραλίας κ. Julia Gillard η οποία επωμίσθη κάθε ευθύνη ενώπιον του αυτού κινδύνου περί Ισλάμ, την 19/2/13 είπε ξεκάθαρα: «πρέπει … να προσαρμοστούν όλοι οι εισβάλοντες μουσουλμάνοι, στους νόμους και το Σύνταγμα της Αυστραλίας σεβόμενοι την φιλόξενη χώρα αλλιώς σας δίδουμε το δικαίωμα να φύγετε… διότι δεν σας υποχρέωσε κανείς να έλθετε εδώ… εσείς επιλέξατε, επομένως αποδεχθείτε με αγάπη και σεβασμό τη χώρα που εσείς επιλέξατε!...και μη μας κατηγορείτε σαν να θέλετε να μας αλλάξετε… ώστε να μοιάζουμε με τις χώρες όπου μεγαλώσατε και ζήσατε ως δυστυχείς!...
Δυστυχώς παντού σε όλον τον κόσμο, όλες οι κυβερνήσεις έχουν στοχοποιήσει τους επίδοξους εξτρεμιστές του Ισλάμ ως ανένταχτους εκδικητικούς,στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις και την παγκόσμια τάση μιας περίεργης επικράτειας δια της χαρακτηριστικής βίας με αίμα και μπαρούτι ή μαχαίρι!
Εμείς μόνον οι αφελείς τους δημιουργούμε όχι μόνο Τεμένη, αλλά και οράματα περίεργου μετοικισμού με διάφορα Κέντρα Μουσουλμανικών Σπουδών, πάσης φύσεως σχολές ως ρίζωμα γενικώς νέας φυλής, με συνέπειες οι οποίες είναι ποικίλες και υπο εκκόλαψιν στο μέλλον.
Πατέρες της Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν κινδυνολογούμε απερίσκεπτα προκειμένου να αυξήσουμε τις ευθύνες σας και κυρίως δεν σας αναφέρουμε πράγματα που δεν γνωρίζετε στο μέγεθος αυστηρώς των κριτών του μέλλοντος, εάν υπάρξει.
Εν κατακλείδι, σας υπενθυμίζουμε ότι το θέμα «Τέμενος του Ισλάμ» δεν είναι μια απλή δημιουργία ενός αλλόδοξου ναού που έχουν ανάγκη και χαρισματικό δικαίωμα να προσεύχονται κάποιοι, βεβαίως ξένο προς την ελληνική παράδοση. Ωστόσο, όλοι αυτοί δεν θα σταματήσουν να επιδίδονται στις διάφορες συνήθειές τους, αντιαισθητικές ή μη για τον πολύ κόσμο. (αυτομαστιγώσεις-επιδείξεις ακαταλόγιστουαυτοπροσδιορισμού κλπ.). Ούτε με ένα τζαμί κάνουμε το χρέος μας μόνο και μόνο για να «σταματήσουν να φωνάζουν μερικοί»  κι εμείς… πράξαμε το δήθενκαθήκον μας ως φιλόξενοι νεοέλληνες, με το σκεπτικό ότι, έτσι κι αλλιώς την Ορθοδοξία ουδείς μπορεί να επισκιάσει ή το άλλο… ας είμαστε σωστοί πιστοί εμείς και κανείς δε μπορεί να μας βλάψει… και λοιπάπαρόμοια τετριμμένα.
Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι παρόμοια Τεμένη μεγάλα ή μικρά τυπικά ή άτυπα, αυτόνομα ή διαμερίσματα έχουν καταμετρηθεί  στην Ελλάδα πάνω από 650!... Άρα λοιπόν δεν τίθεται θέμα για την πραγματοποίηση ενός παραπάνω από τα ήδη υπάρχοντα, αλλά κυρίως για την Αναγνώριση και την Αρχή μιας παγκόσμιας αποδοχής ενός πολυάριθμου και φανατικάθρησκευτικού ή θεοκρατικού στοιχείου του οποίου η γεννητικότητα είναι η υψηλότερη στον πλανήτη 6,1 οι Έλληνες έχουν 0,9 το οποίο έμαθε να επιβάλλεται με δικούς του νόμους ήτοι τη διακριτική βία, έξοχη τρομοκρατία και απροσάρμοστο φονταμεταλισμόσχετιζόμενο με κάθε αντικοινωνικότητα που έχει παγκοσμίως επιδείξει με δική μας ανοχή. Μέχρι στιγμής,υπογεγραμμένη με πολύ αίμα αδικοχαμένων αθώων πολιτών και άκρατον φανατισμό σε αυτό που κάνουν ιδιαζόντως ειδεχθή περί ενός διεκδικούμενου μεν, περιθωριοποιημένου δε , «κατά φαντασίανπαραδείσου». 
Εύχομαι η όποια απόφασή σας,  έστω και αργά, κρυφά ή φανερά να μην είναι επηρεασμένη από φοβικές έννοιες, αλλά με την παραδοσιακή και παραδειγματική πατερική Ομολογία, πράξατε το καλύτερο για να  πείσετε επιτέλους το αμφισβητούν ποίμνιο. Θυμηθείτε ότι το Τέμενος κινδυνεύει να γίνει ένα νέο «γεφύρι της Άρτας» για να υπάρξουν ίσως νέοι μάρτυρες. Υπάρχει καιρόςμετανοίας, ο Κύριος δοκιμάζει ΚΑΙ έσχατες ευκαιρίες!


Οι συντρέχοντες τους
Πατέρες της Εκκλησίας
Ανήσυχοι  Έλληνες Ορθόδοξοι ,
Αποφασισμένοι  ούτως ή άλλως!...
Εκπρόσωπος όλων των συλλόγων (πάντοτε στην διάθεση σας):
Aθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος του συλλόγου ¨Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος¨
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Τηλέφωνο: 2106642641

Ευλογείτε!



ΥΓ: … «Τεχνολογούσι λοιπόν, ου θεολογούσι οι άνθρωποι σήμερον, η του κόσμου σοφία τα πρωτεία φέρεται παρωσαμένη το καύχημα του Σταυρού…ανατέτραπται μεν τα της Εκκλησίας δόγματα,συγχέονται δε Εκκλησίας θεσμοί»
(Αγίου Βασιλείου)






6

Δεν υπάρχουν σχόλια: