ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Χρονικόν του Τεμένους και
οι σύγχρονοι ρομποτικοί «Έλληνες»
1999 – πρωτόγνωρο θέμα στην Ελλάδα: ΤΕΜΕΝΟΣ του Ισλάμ...!!!!
Βουλή των Ελλήνων:
2001 Μάιος, Βουλή των Ελλήνων: Το Τέμενος στη Παιανία
2011, 6 Σεπτεμβρίου φέρεται και ψηφίζεται ως «αναγκαίο» μέτρο στη Βουλή των Ελλήνων με ψήφους 198 υπέρ και 16 κατά. (Δυστυχώς σαν χρυσωμένο χάπι το πέρασαν μαζί με τα αυθαίρετα κτίσματα των άρτι διωκομένων Ελλήνων!)
Από την αισθητή απουσία των 2 αρχηγών των μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ ονόματι..... Γεωργίου Ανδρ. Παπανδρέου αφ' ενός και Αντωνίου Σαμαρά αφ' ετέρου, απομένουν και συνέρχονται 214 βουλευταί εκ των οποίων πολλοί ομίλησαν σχετικώς πριν την ψήφιση του νόμου που κράτησε όλο το βράδυ της 6/9/2011 και ακούστηκαν από τις τηλεοράσεις όλες οι αγορεύσεις οι οποίες κατεχωρήθησαν στα πρακτικά της Βουλής. Αυτή η καταχώρηση είναι υψίστης σημασίας διότι το περιορισμένο αυτεξούσιον όλων αυτών, το προσδιορισμένο από γνωστούς εντολείς, είναι δυστυχώς διάφορον από τα προσδοκώμενα της φυλής των Ελλήνων. Δηλαδή, αφού εμμέσως πλην σαφώς προσεκύνησαν τα είδωλα. Όπως έπραξαν και το 2000μ.Χ., όταν είχαν συναποφασίσει τότε οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών απάτριδων των δυο μεγάλων κομμάτων και ενέκριναν «ελαφρά τη καρδία», το Τέμενος τότε στην Παιανία. Σήμερα το επανέλαβαν «με τη βούλα», επισήμως πλέον στη βουλή των Ελλήνων, με 198 υπέρ και 16 κατά...! Οι Έλληνες βουλευταί ψήφισαν, για τα δικά μας συμφέροντα υποτίθεται και για τη δική μας ωφέλεια πνευματικά και εθνικά....! Αλλοίμονο.
Τότε το 2000, η κρατούσα και Επίσημος Εκκλησία της Ελλάδος, με τον τότε μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο το είχε οριζοντίως και καθέτως υπερψηφίσει...-ο κόσμος τότε δεν πήρε μυρωδιά-, ενώ μεγάλη «έκπληξη» και διάθεση αναθεωρήσεως εξέφρασε, κατά την επίσκεψή μας το 2000, στην Αγίας Φιλοθέης 1... σθεναρά, τῇ παρουσίᾳ της ομάδος του «Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου», Παιανίας.
Σε ποια ψυχολογική ανάλυση και σε ποιά κριτική μπορούν να αντέξουν οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του Τεμένους (Κράτος και Εκκλησία συνένοχοι), τις συνέπειες του οποίου δεν μπορούν να διανοηθούν, ούτε και τις ηθικές ζημίες που θα προκαλέσουν στην συνέχεια. Δεν μπορούν να υπολογίσουν την Ελληνοχριστιανική φθορά που προκάλεσαν. Ουαί και αλλοίμονο! Δεν μας φθάνουν οι ξεπουλημένοι, έχουμε και τους αδιάφορους. Διότι έτσι τους έπλασαν οι σύγχρονοι «ποιμένες». Στους τελευταίους κάποιοι ομολόγησαν την πίστην τους μέσα στη βουλή των Ελλήνων… Δεν μπορούμε να αποκρύψουμε ότι μόνον οι βουλευταί του ΛΑΟΣ έδωσαν...., ομολογούντες με υπερηφάνεια, την μάχη για να μην αναγερθεί το Τέμενος στην Αθήνα, στο Βοτανικό (Έλεώνα), ήτοι στην ενδοξοτέρα και αρχαιοτέρα των Ναυτικών Βάσεων όπου η ιστορία έχει κατοχυρώσει και επενδύσει ένδοξες σελίδες της Ιστορίας. Αφού οι Παιανιωτες το εξεδίωξαν από την αρχική προδοσία των ίδιων συνδαιτυμόνων στην περιοχή τους και κέρδισαν και τα δικαστήρια την 27/05/2008 στο Κορωπί, σήμερα το λόγο έχει ο Βοτανικός. Τους υπενθυμίζουμε να μην φοβηθούν κανέναν και να πράξουν το καθήκον των. Να πουν ένα 2Ο «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.
Εκεί οπού το «Ηρώον» περιείχε τα λείψανα των Ηρώων Ανδρέα Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας, τώρα τα ισοπέδωσαν όλα. Αυτοί που θυσιάστηκαν υπέρ βωμών και εστιών, οι προπάτορές μας, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, ενάντια στους κατακτητές του Ισλάμ και τους απογόνους της Άγαρ και του Αττίλα, εκπορθούνται για να παραχωρηθούν Ιεροί χώροι της πατρίδος στους ίδιους τότε σφαγείς του Ελληνικού Έθνους...! «Χάριν της Ειρήνης, της Ευημερίας και των σύγχρονων αμοιβαιοτήτων» μεταξύ των εθνών, των εν δυνάμει αντικρουομένων, κατά τας εντολάς των κοσμοεξουσιαστών της Μεσογείου.
Ο νυν Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και η περιθάλπουσα Αρχιερατική συνοδεία η οποία τον στηρίζει, τον υποστηρίζει σε κάθε του ενέργεια, δεν πρόβαλαν άπαντες ουδεμία αντίσταση για την ανέγερση του Τεμένους πλησίον του Κέντρου των Αθηνών, περιοχή Βοτανικού. Όλοι αυτοί δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να τιμήσουν τους Ήρωες του 1821. Δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να ομολογήσουν την Πίστιν των και κυρίως να μην διακόψουν τον ρούν της Ιστορίας, που ασφαλώς δεν γράφηκε από αυτούς. Δεν έχουν το δικαίωμα επομένως, να διακόψουν από τους φυσικούς κληρονόμους των Ιερών μας παρακαταθηκών, το δικαίωμα να παραμένουμε Έλληνες Ορθόδοξοι, όχι στα χαρτά αλλά στην ζώσα πράξη, δηλαδή την Ομολογία Πίστεως εις τους αιώνας.
«Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Παιανίας, ο Σύλλογος που οργανώθηκε και συνετάγη πνευματικά για την σοβαρή αντιμετώπιση του προκύψαντος θέματος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο από το 1999(12 χρόνια συνεχούς αγώνα), προσπαθώντας να παρακινήσει τους ιθύνοντες της Μητροπόλεως, τότε Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, αντί να γινόταν το αντίθετο... Επί σειρά ετών με διάφορες ενέργειες, επιστολές, άρθρα, τηλεοπτικές εκπομπές, πορείες, ομιλίες σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, επισκέψεις σε υπουργεία και στη Βουλή των Ελλήνων, καταλήψεις και ενημέρωση στα φανάρια με φεϊγβολάν, έντυπα και φυλλάδια, με βασικό σύνθημα «Όχι στο Τέμενος, Ναι στο Τάμα του Έθνους», προσπαθούσαμε συν Θεώ εν μετανοία και συνεχή προσευχή να γίνει το θαύμα...,το οποίον τελικά ήλθε!
Υπήρξαμε οι πρώτοι στην Ελλάδα που υπενθυμίσαμε δυναμικά την ανάγκη δημιουργίας του Τάματος του Έθνους, διότι είχε αρκετά παρεξηγηθεί από μερικούς που δεν ήξεραν και εκτρέποντο πολιτικολογούντες ή ήξεραν και σιωπούσαν... Επειδή το θέμα αυτό το είχε προβάλει η επταετία 67-74 και ως εκ τούτου το εξελάμβαναν ως μιαρό.
Εμείς λοιπόν υπενθυμίσαμε στους αδελφούς κοιμωμένους και μη, ότι το χρέος μας αυτό που έφτασε τα 190 χρόνια απραξίας, αργεί πολύ σαν ευχαριστία στον σωτήρα Χριστό που μεταμόρφωσε την σκλαβιά σε ελευθερία, καθώς και στους προγόνους μας Ήρωες του ’21 που έχυσαν το αίμα τους, για να ζούμε εμείς σήμερα καλύτερα... Έστω με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!
Ιστορικά το Τάμα του Έθνους (μόνιμο σύνθημά μας), αποτελεί την 7η παράγραφο της 4ης Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων, ψήφισμα Η' την 31/7/1829 στο Άργος, στην προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί το έθνος, σε κράτος και να σταθεί στα πόδια του και εν συνεχεία το Βασιλικόν διάταγμα επί Όθωνος 3-15/ Απριλίου 1838. Ο Σύλλογος μας συνεχίζει και μετά τα δικαστήρια, όπου μας έσυραν εκεί όχι Μουσουλμάνοι, αλλά γραικύλοι, άθεοι και Απάτριδες, τους οποίους ο Θεός δεν δικαίωσε και αθωωθήκαμε.!
Ντροπή αδέλφια Έλληνες και Συνέλληνες! Δεν είναι ούτε ψέμα ούτε υπερβολή ότι η πλειοψηφία της σημερινής Βουλής των Ελλήνων αποτελούμενη από το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. καθώς και την άθεο αριστερά, έγραψαν αρνητική Ιστορία κυρίως για τις επερχόμενες γενεές των Ελλήνων. Με την ένοχον ψήφον των, ψήφισαν την δημιουργία Μουσουλμανικού Τεμένους στην καρδιά της Αθήνας, υπό τα αμήχανα όμματα της Κρατούσης Εκκλησίας. Αυτό όμως, θεωρείται προδοσία και προσκύνημα στο Ισλάμ και στα πετροδολάρια της Σαουδικής Αραβίας(ως χρηματοδότιδος χώρας..) και όλων των 26 Εμιράτων που είχανε προσυπογράψει το αίτημα περί Τεμένους από το 1999. Όλο αυτό το παιχνίδι υπό την ευρεία έννοια ανάγεται στις κοσμοεξουσιαστικές στρατηγικές όλων των υπευθύνων και συνυπευθύνων, που θα παίξουν ρόλο στη Μεσόγειο από την συνεκμετάλλευση στις ΑΟΖ της Ελλάδος, μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων.
Βεβαίως η Διοικούσα Εκκλησία, δια του κ. Ιερωνύμου, βοήθησε σαν καλός και υπάκουος αδελφός στην συνύπαρξη των δυο θρησκειών και όχι μόνον. Διότι στην παναίρεση του Οικουμενισμού όπου Πιστεύουν, χωρούν και άλλες Θρησκείες! Και βέβαια με χρήματα του Ελληνικού κράτους. Το Ελληνικό κράτος που δεν έχει χρήματα για μισθούς και συντάξεις και θα χρειαστεί 15 εκατομμύρια ευρώ για το Τέμενος που θέλει να κατασκευάσει, δεν έχει χρήματα για καύσιμα αμέσου ανάγκης, για αναχαιτίσεις των ξένων εχθρικών αεροσκαφών, ούτε και για τις φρεγάτες μας (άλλοτε πιστούς φρουρούς) στο Αιγαίο. Το κράτος λοιπόν που δεν έχει χρήματα για χειροτονίες νέων κληρικών, που κόβει τα επιδόματα των πολυτέκνων και αναπήρων χάριν της ΤΡΟΪΚΑ, που φορολογεί βάναυσα τους Έλληνες πολίτες, τώρα για το Μουσουλμανικό Τέμενος (που αρχικά ήταν μέλημα της Σαουδικής Αραβίας) αλλά και τα ταξίδια με το προεδρικό αεροπλάνο του κου Παπακωνσταντίνου, έχει λεφτά...! Λυπηρόν και σκανδαλώδες… Ωσάν οι πολιτικοί μας, να είναι πολιτικοί άλλης χώρας και εμείς κακώς φιλοξενούμενοι στη χώρα μας.
Έχουμε δικαίωμα να αντισταθούμε για κάθε ηθική, εθνική, θρησκευτική απειλή, με κάθε ευθύνη για το μέλλον της Αγιοτόκου Ελλάδος, εφόσον μας καλύπτει το άρθρο 120, παράγραφος 4, του Συντάγματος. Όχι μόνον αυτό, αλλά υποχρεούμεθα να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο (με το κομποσκοίνι ή το «μπαρούτι») εναντίον οποιουδήποτε εντός ή εκτός της Ελλάδος, επιχειρεί να καταλύσει αυτό το δικαίωμα. Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να παραμείνει κληρονομιά των Ελλήνων και μόνο. Αντί δε του Τεμένους και κάθε Τεμένους, οι όποιοι κύριοι Ελληνόφωνες προδότες και ξένοι προς τα πάτρια, θεωρούν ότι υπάρχουν χρήματα για σπατάλες..., να ξεκινήσουν πρωτίστως εδώ και τώρα το Τάμα του Έθνους.
Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός Χειρουργός
Πρόεδρος του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου :
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», Παιανίας
Τηλ:210-6642641

Δεν υπάρχουν σχόλια: