ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047



Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΗΘΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Λάρισα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011


Τίμιον Πρεσβυτέριον και Πατέρες του Νομού Λαρίσης.
Στρατηγοί της Λαρίσης και της Παιανίας
Εξοχότατοι Εκπρόσωποι της πολιτείας
Εξοχότατε Κύριε Νομάρχα.
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι
Λαέ του Χριστού περιούσιε

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Αθανασίου και του καθηγουμένου της Ι.Μ. Εσφιγμένου του Αγίου ΄Ορους, (της διωκομένης και μαρτυρικής έως άρτι, επειδή ομολογεί τον λόγο της αληθείας του Κυρίου και τους ιερούς κανόνες της Εκκλησίας), κ.Μεθοδίου.

Άς επικαλεστούμε τις ευλογίες της υπεραγίας Θεοτόκου και εφόρου του Αγίου ΄Ορους, Αειπαρθένου Μαρίας,
Του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης, του Αγίου Βησσαρίωνος,του Αγίου Νικολάου (του εν βουνένοις), του Αγίου Σεραφείμ, (Φαναριοφαρσάλων).
• Αγαπητοί Πατέρες και Αδελφοί. Βρεθήκαμε σήμερα εδώ, χάριτι θεία για να ενώσουμε τις φωνές μας διά της προσευχής προς τον ΄Υψιστο Πατέρα τον εν τοις Ουρανοίς ίνα μας λυπηθεί και περισώσει την Ελλάδα της κληρονομίας του.
• ΄Επειτα με ένα στόμα να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην επερχόμενη μάστιγα της νέας τάξης πραγμάτων που είναι η κάρτα του διαβόλου και όχι η κάρτα του πολίτη.
• Οφείλουμε ακόμα ενός λεπτού νοεράς προσευχής για την ψυχή τριών Ελλήνων ηρώων που πριν ακριβώς δέκα πέντε χρόνια σαν πρίν από πέντε μέρες έπεσαν στο υπέρ πατρίδος καθήκον, στα νησιά Ίμια για να τα αποδεχτούμε εμείς σήμερα ως γκρίζες ζώνες…
Τελευταίοι Έλληνες ήρωες:
- Παναγιώτης Βλαχάκος, Αντιπλοίαρχος
- Εκτωρ Γιαλοψός, Σημαιοφόρος
- Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος
Αιωνία τους η μνήμη

Οι ήρωες αυτοί έπεσαν διότι πίστεψαν ότι η Ελλάδα δεν αλλάζει και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Ο κάθε προδότης που ασκεί βία, παρανομία και ασελγεί εις βάρος της Ελλάδος είναι ασυγχώρητος από Θεό και ανθρώπους. Η συσσώρευσις όλων των παθών συνίσταται από μία γενικευμένη εκφύλιση σε όλους τους τομείς από ένα σκοτεινό αλλά λίαν συντονισμένο σχέδιο αφελληνισμού και αποχριστιανοποιήσεως της χώρας όπου:

o Η παράνομη μετανάστευση το νέο φρούτο που αφορά τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι υπερβαίνουν τα τέσσερα και πλέον εκατομμύρια και εφόσον αυτοί εισήχθησαν, οι αχαρακτήριστοι φράχτες του ΄Εβρου δεν είναι βιώσιμη λύση αλλά υποτίμηση της νοημοσύνης όλων μας.

o Στην Ελλάδα των T.V. καναλιών με μόνιμο ενδιαφέρον στην μαγειρική, τα τούρκικα σήριαλ κλπ. σκουπίδια προβαλλόμενα από άνδρες και γυναίκες τους οποίους αφήνουμε στην κρίση σας.

o Στην Ελλάδα των Ελληνοποιήσεων που μας καθιστούν ακόμα λιγότερους.

o Στην Ελλάδα όπου τα βασικό πρόβλημα της πολιτικής ενός προδοτικού μνημονίου την οποία εφαρμόζει η Κυβέρνησή μας, είναι η έλλειψη στοιχειωδών έστω εγγυήσεων για θετικό δημοσιονομικό και οικονομικό αποτέλεσμα. (Free Sunday,I6/I/II) , ακόμα και πέρα από την πρωτοφανή κοινωνική κρίση. Κρίση παντού με αβέβαιο μέλλον που οδηγεί σε κατάθλιψη όλους. Πολύ περισσότερο όταν η Κυβέρνηση δυσκολεύεται να προσδιορίσει εάν η Ελλάδα ανήκει πραγματικά στους ΄Ελληνες.

Θυμάστε τι είχε πεί η κ. ΄Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη το 2005, υποδεχόμενη τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια; «…Κύριε Πρόεδρε επί της προεδρίας σας η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει συρρίκνωση των συνόρων και μείωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας…», τι εννοούσε αλήθεια η κυρία Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου τότε; Όταν ακόμα η Μακεδονία είτε ως όνομα είτε ως ιστορική παρακαταθήκη είτε ως Ελληνική Επικράτεια ήταν ήδη υποχείρια του μεγαλυτέρου στον κόσμο ηλεκτρονικού στρατοπέδου στρατηγικών συμφερόντων των Η.Π.Α. του αγνώστου σε μας σχεδόν μέχρι σήμερα στρατοπέδου του επωνομαζομένου |”Βield Field”.

o Στην Ελλάδα που η νέα σκευωρία του περίφημου σχεδίου «Καλλικράτης», πυροδοτούσε την διάλυση της δυτικής Θράκης με επιχορηγηθέν δικαίωμα στους Μουσουλμάνους ώστε να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτονομούνται ως Τούρκοι ενώ εμείς ακόμα τους θεωρούμε ΄Ελληνες αλλά κατά το θρήσκευμα Μουσουλμάνους.

o Στην Ελλάδα των απροσδιόριστων συνόρων μας και κυρίως αφύλακτων επειδή άκουσον άκουσον δεν έχουμε καύσιμα να πετάξουμε τα αεροπλάνα μας και να κινήσουμε τις φρεγάτες μας με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να μας έχουν πιεί όλο τον Ελληνικό καφέ και το ούζο στο Λαύριο και στο Σούνιο.

o Στην Ελλάδα που κατεβάζουμε τις εικόνες δια νόμου από ευαγή Ιδρύματα, Δικαστήρια, Σχολεία κλπ. Καθώς και ανάλογες διαταγές να κατέβουν και από τα πιλοτήρια των μαχητικών αεροσκαφών μας.

o Στην Ελλάδα που η U.C.K. άδες μιλάνε για την μεγάλη Αλβανία εις βάρος των Ελλήνων και οι γιάφκες τους με όπλα πολλαπλασιάζονται.

o Στην Ελλάδα της μειοψηφίας των Ελλήνων όπου κάθε βάρβαρος διεκδικεί εκτός από εμάς τους γνησίους απογόνους μεγάλων ηρώων που δημιούργησαν την ένδοξη Ελληνική ιστορία και ιερές παρακαταθήκες

o Σε αυτήν την Ελλάδα λοιπόν που το Δ.Ν.Τ. μας καταπίνει όλο και περισσότερο λόγω φορομπηχτικών μηχανισμών που καθιστούν χρεωμένα και τα δισέγγονά μας, οι Ελληνόφωνες πολιτικοί κάνουν ότι μπορούν με ποικίλα μέσα και διωγμούς να αφανίσουν και κάθε προπύργιο της Ορθοδοξίας. Σας θυμίζουμε ένα προπύργιο που εξηφανίσθη της γείτονος Σερβίας και στη συνέχεια παρακολουθούμε τα δύο τελευταία προπύργια που ψυχορραγούν ήτοι στο Άγιο ΄Ορος και στα Πανάγια προσκυνήματα των Ιεροσολύμων. (Στο μεν ΄Αγιο ΄Ορος είναι γνωστός ο διωγμός της ηρωϊκής και μαρτυρικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Καθηγουμένου αυτής που είναι ανάμεσά μας και μας τιμά διά της παρουσίας του, κ. Μεθοδίου) (στα δε Ιεροσόλυμα τα είδαμε όλα με την εκθρόνηση και φυλάκιση του κανονικού Πατριάρχου κ. Ειρηναίου ο οποίος δεν πρόδωσε την πίστη του και δεν απεδέχθη οποιαδήποτε αιρετική ταπείνωση και διαπλοκή με τη Λατινόφρονα Δύση του Πάπα.

Ήδη από 1η Ιανουαρίου 2011, όπως έχει προαγγελθεί και προσδιοριστεί από την κυβέρνηση της Ελλάδος των «ελληνοφώνων» πολιτικών, θα κυκλοφορεί η αναγκαστική ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Eίναι μία συνέχεια πολλών τεχνασμάτων από την εποχή από την εποχή της συνθήκης του Μάαστριχτ Ι992 και της συνθήκης SCHENGEN με το Ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με σύγχρονο αριθμοποίηση του ανθρώπου. Εν συνεχεία με τον Ν.3655/08 καθιερώθηκε ο ΑΜΚΑ ως μοναδικός αριθμός του ανθρώπου ο οποίος θεωρείται το βασικό κλειδί για όλες τις δουλειές εφόσον αυτός ο αριθμός προκειμένου να γίνεται αντιληπτός από το ηλεκτρονικό σύστημα, κωδικοποιείται με το περίφημο «666».
Η Αποκάλυψις του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του ηγαπημένου μαθητού του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, είναι όλο και πιο εμφανής και ουδείς πλέον αμφισβητεί την Θεία προφητικήν ύπαρξίν της. Μας αποκάλυψε σχεδόν σε όλα τα προδρομικά δρώμενα, ιδιαιτέρως στο 13ο κεφάλαιο περί της ελεύσεως του Αντιχρίστου. Αυτός δεν θα έρθει όμως ποτέ, εάν εμείς δεν τον υποδεχθούμε ή τον προσκαλέσουμε με τις πράξεις μας. Πράξεις που ποτέ δεν θα κρίνουν μόνο ημάς, τους κατά κάποιον τρόπο συντρέχοντας τη πλάνη, αλλά θα επιβαρύνουν και τους απογόνους μας των επερχομένων γενεών και πρώτα τα παιδιά μας… θα τα πάρουμε στο λαιμό μας;
Από 20αετίας περίπου, διακινδυνέψαμε να φανούμε άλλοτε μεν υπερβολικοί, άλλοτε δε φαιδροί, για τα πρωτόγνωρα τότε θέματα που μας ανάγκασαν να βγούμε στους δρόμους και να πούμε ένθερμα και με μεγάλη αγωνία την έντρομο γνώμη μας για το επί θύραις ηλεκτρονικό φακέλωμα και τους προβληματισμούς μας, για τα επερχόμενα. Τώρα όμως όλοι γνωρίζουν το πόσο δίκιο είχαμε. Για τί άλλο; Για το αυτονόητο της αποφυγής και μη παραλαβής του χαράγματος και εν συνεχεία του σφραγίσματος, τότε ακόμα στα «barcodes» και εν συνεχεία του ΕΚΑΜ και ΑΜΚΑ των προδρομικών τεχνασμάτων του σφραγίσματος και την ταυτοποίηση με τον Αντίχριστο, ήτοι τα καλοστημένα τεχνάσματα της νέας εποχής, κατασκευασμένα από νεοεποχίτες προδρόμους του Αντιχρίστου και στεγασμένα «σε λέσχες και στοές», θα παρασύρουν ανυπολόγιστες ψυχές. «Ει δυνατόν και τους εκλεκτούς»! Και τι δεν σοφίστηκαν να πραγματοποιήσουν εις βάρος μας. Και τι δεν ανακάλυψαν να μας εγκλωβίσουν στα δαιμόνια σχέδια καθώς και προδρομικά στάδια ελεύσεως του αναμενομένου αντιχρίστου.
Ουδείς εις το απυρόβλητον, στη προσπάθεια να χαρακτηριστούν όλοι ως υποχείρια και οπαδοί αμέσως ή εμμέσως των Σοφών της Σιών, μέσω μιας κάρτας που θα εμπεριέχεται ο αριθμός ή το όνομα του Θηρίου. Σε μία κάρτα ή διάφορες άλλες παραπλανητικές κάρτες που θα είναι το εισιτήριο και το «ελευθέρας» για κάθε πρόσβαση, για κάθε σχέση, για κάθε ζήτηση και θα αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας, αλλά θα εξαρτάται από τον ίδιο «έξω από ’δω», ως πρόσωπο ή με το όνομα του 666, τουτέστιν τον διάβολον. Η κάρτα του πολίτη μετά από κάθε άλλη κάρτα, όπως η κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, η φοροκάρτα, η εμποροκάρτα και ενδεχομένως η ευρωκάρτα και ακόμα περισσότερο η κοσμοκάρτα… θα εμφανίζεται όπως οι πονηροί των καιρών, θέλουν να μας μπερδέψουν και να διχάσουν την ανθρωπίνη κοινωνία. Στοιχειοθετούν παγίδες ώστε πείθοντας τον κόσμο περί ασφάλειας δήθεν διευκολύνσεως, δήθεν δικαιοσύνης, δήθεν εξυπηρετήσεως των πολιτών και προσπάθεια καταπολεμήσεως της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, τον ταξινομούν παρά τη θέληση του και τον αποσπούν από ότι έχει επιλέξει η ελευθέρα βούλησή και η συνείδησή του. Έτσι, τον αποσπούν από την Ελληνική κοινωνία, από τα πιστεύω του και τις προσωπικές του επιλογές. Από την του Χριστού κοινωνία, τον εγκλωβίζουν σε ένα καθεστώς καταναγκασμού και υπόπτου παρακολουθήσεως.
Χωρίς αυτή την κάρτα, ο μη λαμβάνων είναι σαν να μην συμμετέχει των κατευθυνομένων κοινωνικών υποχρεώσεων. Σαν να μη μπορεί να έχει σχέση με το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον, αλλά της καταπιέσεως, στον εργασιακό χώρο. Είναι σαν να μην υπηρετεί τη χώρα του, σαν να μην υπακούει στα όργανά της, τις υπηρεσίες της, τις εφορίες, τις συναλλαγές και τις δραστηριότητες. Δηλαδή, ο πολίτης εποπτεύεται και περιθωριοποιείται ηθικά και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται ως δόκιμος εχθρός του έθνους, ως δρών ενάντια στα συμφέροντα και την εύρυθμο, δήθεν, λειτουργία του καθεστώτος. Θα θεωρείται ευχερώς, ως εν δυνάμει ύποπτος και η νόμιμη στα δρώμενα κοινωνική ροή, σαφώς με την βοήθεια εντεταλμένων αστυνομικών μέτρων θα εγκυμονεί πανταχόθεν τρομοκρατία. Η επιτήρηση με σκληρά μέτρα και σταθμά θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Η απομύζησης του καθ’ ενός πολίτου θα είναι εξαντλητική σε όλους τους τομείς. Θα φορολογείται ο καθένας μέχρις εσχάτων… όπως είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός « όταν δείτε να σας φορολογούν και τα κοτέτσια» … θα έχετε φτάσει στο τέλος. Η κατάντια του συστήματος θα φτάνει μέχρι σημείου απολύσεων από την εργασία του καθενός με το παραμικρό και αδικαιολογήτως, για όποιον εργαζόμενο δεν θα ακολουθεί το επιβληθέν σύστημα, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει! Με αυτό τον τρόπο θα μας περιμένουν μαύρες μέρες με το σκεπτικό να μας πέσουν οι αντιστάσεις σε κάθε δικαιωμά μας στη ζωή. Είναι μια άλλη μορφή εκβιασμού για να υποκύψει ο νομιμόφρων πολίτης ως δουλοπρεπές θύμα στα νέα μέτρα της Νέας Τάξης πραγμάτων .. δηλαδή να αποδεχθούμε πάση θυσία ό,τι θα μας προσφέρεται έστω με επιπόλαια δέλεαρ.
Είναι γεγονός ότι η δίχως άλλο άρνησή μας στην τελευταία πρόκληση της κάρτας του πολίτη θα μας στοιχίσει πολλά ως προς τον υλικό κόσμο… θα μας στοιχίσει όμως μόνον κατά τον μάταιο υλικό κόσμο, αντιθέτως θα έχουμε να κερδίσουμε πολλά από την ομολογία πίστεως στον πνευματικό μας κόσμο. Βεβαίως θα στερηθούμε πράγματα της καθημερινότητας που θεωρούμε «απαραίτητα» και που οι προηγούμενες γενιές δεν είχαν την ανάλογη πολυτέλεια.
Ήδη μας θέτουν στο περιθώριο, ήδη δεν μπορούμε να πάρουμε τα φάρμακα για τις ασθένειές μας, χωρίς τον ΑΜΚΑ, όχι τυχαίο εύρημα της νέας εποχής. Επίσης δεν θα μπορούμε να κάνουμε εργαστηριακές εξετάσεις οιασδήποτε φύσεως, δηλαδή δεν θα σε αναγνωρίζουν ούτε στα Νοσοκομεία ούτε σε άλλες υπηρεσίες παρόλο που θα σου έχουν κάνει ανάλογες κρατήσεις από τον μισθό σου. Σε λίγο θα χάσουμε τις δουλειές μας, το μισθό μας και τη σύνταξή μας. Η νέα παγκόσμια τάξις με την πτώχευση του Έθνους, του πρωτοφανούς προδοτικού μνημονίου και του φασιστικά επιβληθέντος Δ.Ν.Τ, μας αποκλείει από διεκδικήσεις εθνικού περιεχομένου και άλλων δικαιωμάτων. Η πατρίδα μας χάνεται δεν είναι υπερβολή. Χάνεται γεωγραφικά, πολιτισμικά, οικονομικά, θρησκευτικά. Όλα θα μας τα πάρουν, την ψυχή μας μόνο δεν μπορούν να πάρουν και γι’ αυτό μας εκβιάζουν με όλα τα προηγούμενα. Με αυτή τη κάρτα λοιπόν, υποτίθεται ότι θα μπορεί να κάνει ο καθείς τα πάντα, ασφαλώς, στο μάταιο τούτο κόσμο της οικονομικής διαφθοράς και χωρίς αυτή την κάρτα, ιδού τι πρόβλεψε ο ΄Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψή του.
«…Ίνα μη τις δυνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού..».
Η απρόσωπη αυτή κάρτα του πολίτη που έρχεται, ως αόριστο στοιχείο ταυτοπροσωπίας, δεν είναι τυχαίο εύρημα αλλά συντεχνιακή μελέτη όλων των υψηλά ιστάμενων προωθημένων συνωμοτών, των ορθώς επιλεγομένων προδρόμων του Αντιχρίστου, καθώς και των εκλεκτόρων οπαδών και συμπορευτών αυτών. Αποτελεί εύχρηστο σχήμα μιας πιστωτικής κάρτας όπου θα εμπεριέχονται όλα τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, αριθμός αστυνομικής ταυτότητος, διεύθυνση , ΑΦΜ,ΑΜΚΑ και βεβαίως ιατρικό ιστορικό, κοινωνική διασύνδεση, οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις, διάφορες συναλλαγές) μέσα σε ένα μικρό τσιπάκι και θα χρησιμοποιείται και ως διαβατήριο, του οποίου η χωρητικότητα υπολογίζεται σε πρώτη φάση στα 17Mb, για τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου και ισοδυναμεί με στοιχεία που ανταποκρίνονται σε 1800 σελίδες περίπου ως περιεχόμενο. Θα υπάρξει και δεύτερη φάση για χρονικά όρια που ακόμα δεν έχουν υπολογισθεί, κατά την οποία η χωρητικότητα του τσίπ θα αυξηθεί προφανώς για μεγαλύτερες υπηρεσιακές ανάγκες και ενδεχομένως για δεύτερη κάρτα εμπορικο-οικονομικού ενδιαφέροντος, σε 32 Μb. Ως προς τα προσωπικά δεδομένα ο αρμόδιος Υπουργός κ. Ραγκούσης μας δήλωσε ότι διασφαλίζονται… όμως στην εφημερίδα (Αδέσμευτος 22-4-20Ιο) ανακοινώθηκε ότι στη Γερμανία ζωντανά από τηλεοράσεως οι Χάκερς έκαναν επίδειξη παραβιάσεως των περιεχομένων στα εν λόγω μοκροτσίπς. ΄Αρα τίποτα δεν διασφαλίζεται και ίσως αυτό το σκεπτικό να μας βάζει υπόνοιες για δήθεν περαιτέρω διασφάλιση των δεδομένων να περάσουμε στην εμφύτεψη του μικροτσίπ με οποιονδήποτε τρόπο επί της δεξιάς χειρός ή του μετώπου. Το εν λόγω μικροτσίπ θα μας επιβάλλεται ενσωματωμένο στην κάρτα ως το περίφημο έξυπνο τσιπάκι που τα κάνει όλα και θα είναι ο άλλος μας εαυτός. Από το Ι997 πολλοί πολιτικοί μας ομίλησαν για τις δυνατότητες της κάρτας και την εξυπηρέτηση του κοινού. Κανένας δεν μας μίλησε όμως με ότι επάρατο θα είναι αυτή εξοπλισμένη και συγκεκριμένα το «666». ΄Ηδη από την κατασκευή μέχρι τους Επιστήμονες του κλάδου αυτού είναι παραδεκτή και αναμφισβήτητη η ύπαρξη του «666». Μην πιστέψετε κανέναν πλέον εάν σας είπη ότι ίσως δεν είμαστε σίγουροι, ίσως έχουμε κάνει λάθος, μήπως είναι αλλιώς τα πράγματα και πέσουμε όλοι σε μία πλάνη δήθεν ,για ένα ψέμα δήθεν, που μπορεί να ,μην υφίσταται κιόλας… Όλα αυτά να θυμάστε ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και λόγια εκ του πονηρού προκειμένου να μην αντιληφθούμε ότι η αποδοχή της κάρτας αποτελεί το σοβαρότερο πνευματικό μας ολίσθημα που είναι άρνησις Χριστού λόγω 666 και άρνηση του βαπτίσματος λόγω αριθμοποιήσεως.
Μέχρι εδώ το τσίπ, ως ολοκληρωμένο κύκλωμα, αποτελεί την αναγκαστική αυτοδιάθεση του κάθε ενός στην πρώτη και άμεση ηλεκτρονική αναζήτηση και έλεγχο μιας οποιασδήποτε υπηρεσίας. Ας φανταστεί κανείς ότι το ίδιο chip όταν, ου μη γένοιτο, ενεθεί στον οργανισμό του ανθρώπου, κατά τα προφητευμένα της Αποκαλύψεως στη δεξιά χείρα ή το μέτωπο, τότε ο πλήρης έλεγχος του ατόμου και η μετατροπή του σε ρομπότ είναι γεγονός. Πλέον το άτομο εξαρτάται από τα δεδομένα που προγραμματίζει, αποθηκεύει ή μεταβιβάζει ένας υπολογιστής στον μικρό δέκτη ο οποίος προσαρμόζεται εύκολα και επικοινωνεί βιολογικά με στοιχεία τεχνητού διεγέρτου νευροεσθητηρίων απολήξεων ή κεντρικών νευραξόνων ζωτικής λειτουργίας ήτοι ειδικών κέντρων του εγκεφάλου στο λειτουργικό σύστημα μεταβίβασης της νευροανατομικής φυσιολογίας του οργανισμού. Εξ αυτού οι διεργασίες επηρεασμού και επιβολής σε ένα άτομο είναι ποικίλες. Μπορείς να υποβάλλεις ένα άτομο σε μια ψυχοσωματική διαφορετικότητα και να καθυποτάξεις ψυχολογικά, με απερίσκεπτη μεταλλαγμένη απόφαση είτε για μία ασυλλόγιστη πράξη είτε να δίνεις εντολές προγραμματισμένες για την έξωθεν εφαρμογή αναλόγου συμπεριφοράς, του ατόμου μέχρι να κατευθύνεις, να συστρατεύεις και να ομαδοποιείς ανθρώπους αναλόγως του σκοπού σε αγέλη, τακτική συστράτευση ή εξατομικευμένη αποστολή. Όλα αυτά προκειμένου να καταφέρουν με «σχέδιο» μια άβουλη κοινωνία καλοστημένη με άβουλα όντα που θα υπηρετούν τα συμφέροντα των εσκοτισμένων κοσμοεξουσιαστών και σαφώς οπαδών του Αντιχρίστου.
Ζούμε ήδη το δυσοίωνο μέλλον που περιμέναμε και ψάχναμε τα πειράματα των πιλοτικών προγραμμάτων των εφαρμοσμένων στα θύματα του σήμερα. Θύματα είμαστε όλοι εμείς. Σήμερα λοιπόν, εδώ και τώρα μας χρειάζεται ο Χριστός για τον οποίο δεν μας μίλησε κανείς αλλά το ενδιαφέρον όλου του κόσμου εμπεριέχεται στο «θαυματουργό τσιπάκι».

Αυτό το τσιπάκι δίνει στίγμα παντού. Εντοπίζεται οπουδήποτε στον χωροχρόνο ακολουθεί με πάσαν ακρίβειαν στίγματος από τον κλασματικό έλεγχο, από κάποιο κέντρο βιοπληροφορικής, επίγειο ή ακόμα και από δορυφόρο. Εν τοιαύτη περιπτώσει η βούληση του ατόμου, η ελευθερία, οι επιλογές και οι αποφάσεις του, περί στόχων, οραμάτων, των ελευθέρων «πιστεύω» και δικαιωματικών συνταγματικά επιδιώξεων, παύουν να ισχύουν στην εν δυνάμει νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά θα έχουν μηδενιστεί για όσους κυρίως θα μπουν στο στόχαστρο του ελέγχου, που μας έχουν συνηθίσει δίκην πραγματικού «BIG BROTHER»…, του οποίου ο πομποδέκτης μικροεπεξεργαστής, ως μικροτσίπ – βιοτσίπ ή νανοτσιπ που υπακούουν ηλεκτρονικά στο ειδικό πλέον υποδόριο ή στο μέλλον και ενδοφλέβιο (στην ιατρική κυρίως), όπου κάποιο τηλεκοντρόλ, θα επενεργεί ακόμα και στα αισθητήρια όργανα, προκαλώντας μεταβολή συναισθημάτων και διεγείροντας οποιαδήποτε εγκεφαλική λειτουργία ή ακόμα επιτακτικές συμπεριφορές, παρορμήσεις διαφόρου εκφραστικότητος είτε στα καθορισμένα ορμέμφυτα και ψευδαισθήσεις. Καταλαβαίνει κανείς ότι όταν το υποχείριο σύστημα της βιοπληροφορικής ευρίσκεται σε χέρια πονηρών, εγκληματιών, άθεων, όπως μας έχουν συνηθίσει τα περίφημα κέντρα υποβολής και κατευθύνσεων. Τότε τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για την ανθρωπότητα, γενικώς αλλά και ειδικώς για υπερήφανους λαούς όπως οι ΄Ελληνες με λαμπρά ιστορία, με παράδοση, με ιερές παρακαταθήκες, δηλαδή αρχές και ιδανικά που γέννησαν Μεγαλέξανδρους, Κολοκωτροναίους, Καραϊσκάκηδες, Παπαφλέσες, Διάκους και Αγίους Πατροκοσμάδες. Δέον να σημειωθεί ότι οι εντολές σε ένα τέτοιο μελλοντικό μικροτσίπ που θα λειτουργεί ακριβώς όπως έχουν προϊδεάσει και επιβάλει οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου με αποκλειστικό τον επάρατο αριθμό «666» και δυστυχώς με κανένα άλλο αριθμό. ΄Ετσι λοιπόν δεν αποτελούν μόνο το μικροσύστημα επικοινωνίας, αλλά και το σύστημα παρεμβολών μέχρι και της διακοπής διαπραγματευομένων μηνυμάτων και αλληλουχίας σκέψεων μέχρι ακόμα και της δολίου προκαλουμένης εκρήξεως του τσίπ…, με τραγικές συνέπειες για τον φέροντα το τελικό σφράγισμα.
Όλα τα ανωτέρω αντίχριστα μηνύματα αποτελούν τον κίνδυνο της δοκιμασίας όλων των ενσυνείδητων Ορθοδόξων, όλων ημών που οι συμβουλές των Αγίων της Εκκλησίας μας και προφητών μας ενημέρωσαν επαρκώς. Επειδή λοιπόν εμείς γνωρίζουμε καλύτερα… δεν υπακούμε στα αντίχριστα μηνύματα και δεν εμπιστευόμαστε προδρόμους του Αντιχρίστου με πλάγιες έννοιες και κυρίως δεν αποδεχόμαστε τις υποκρισίες των δήθεν διευκολύνσεων, δήθεν συμφερουσών διαδικασιών, δήθεν την απαραίτητη ασφάλεια μιας πολιτισμένης επιβίωσης…. Εμείς έχουμε ήδη επιλέξει και ακολουθούμε την οδό του Κυρίου, δηλαδή την στενή και τεθλιμμένη οδό. Δεν έχουμε σκοπό και όχι μόνο δεν θα πάρουμε τίποτα από τα προδρομικά δρώμενα του αντιχρίστου αλλά έχουμε Ιερή υποχρέωση να ενημερώσουμε όλους τους αδελφούς εν Χριστώ και να τους πείσουμε ότι πλέον δεν έχουνε καμία άλλη επιλογή. Επί τούτου δεν χωράει καμία αμφισβήτηση, ουδεμία υπαναχώρηση παρά μόνον η απόλυτη άρνηση στη νέα ταυτότητα, δηλαδή την κάρτα του πολίτη.
Όλα τα ανωτέρω δεν αποτελούν τη φοβική αποτροπή από τα μελλούμενα να συμβούν, αλλά το σπουδαιότερο για τους Ορθοδόξους είναι ότι το διάμεσον της λειτουργίας όλων αυτών των συστημάτων που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποδοχή του εμπεριεχομένου ονόματος ή αριθμού του Θηρίου της Αποκαλύψεως. Κάτι που για όλους εμάς σημαίνει άρνηση Χριστού και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, τη επενεργεία του οποίου δεχθήκαμε δια του Αγίου βαπτίσματος και του Χρίσματος, το όνομα του συνωνύμου Αγίου μας και αποτελούμε έτσι το χαρισματικό Χριστεπώνυμο πλήρωμα και όχι το ηλεκτρονικό αντιχριστεπώνυμο. Ήδη τα αρνητικά στοιχεία του επεξεργαστή και εντολοδόχου τσίπ, δεν μπορεί να υπάρχουν κατά Θεόν. Η άρνηση λοιπόν οποιασδήποτε κάρτας από τις εφευρέσεις του πονηρού όπως είπαμε για την φοροκάρτα, εμποροκάρτα ή ευρωκάρτα ή κοσμοκάρτα ή universal card και οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί στο μέλλον συνταυτισμένο με το 666, δεν μας αφορά και δεν είναι αποδεκτό. Επομένως, δεν παίρνουμε τίποτα από όλα αυτά, τα απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας και μένουμε υπό τη σκέπη της Αγίας Τριάδος και του Κ.Η.Ι. Χριστού και τα υπόλοιπα τους τα χαρίζουμε. Τους χαρίζουμε τις δήθεν διευκολύνσεις, τα δήθεν προσωπικά μας συμφέροντα, τις δήθεν σύγχρονες ενέργειες διεκπεραιώσεως και επιτάχυνσης είτε για να αποφεύγουμε τις δήθεν ουρές στις διάφορες υπηρεσίες είτε να κερδίζουμε τον ψευδοχρόνο που συνηθίζουμε να τον αφιερώνουμε περισσότερο στις αμαρτίες μας παρά επ΄ αγαθώ και ακόμα τους χαρίζουμε και οτιδήποτε υλικό ου στην ουσία δεν θα μπορούμε σε λίγο ούτε να αγοράζουμε ούτε να πουλάμε, διότι έτσι και αλλιώς θα μας τα έχουν πάρει όλα… Όλα θα μας τα αφαιμάξουν εκτός από την ψυχή μας.
Όταν ομιλούμε για την αλλότριο και αδιευκρίνιστη κάρτα του πολίτη, όχι του Έλληνα πολίτη, ούτε του Ορθοδόξου πολίτη, αλλά κάποιου πολίτη που να θυμίζει ένα αόριστο πράγμα, απροσδιόριστο και απροσάρμοστο, ακέφαλο και αδέσποτο. Ομιλούμε ξεκάθαρα για το εισιτήριο της κολάσεως, χωρίς υπερβολές.
Ακριβώς όπως οι ανένταχτοι κοινωνικά, υποστηρίζουν ότι είναι πολίτες του κόσμου, δηλαδή ανήκουν σε τίποτα και πουθενά. Αυτό σημαίνει πολίτης χωρίς πατρίδα, χωρίς θρησκεία, χωρίς παραδοσιακά ιδανικά, δεδομένα που προσδιορίζουν μια συντεταγμένη και αρμονική κοινωνία με ιστορία και Έθνος που τώρα τίθεται υπό γενικευμένη ηλεκτρονική επιτήρηση μιας ενοχοποιημένης παρακολούθησης και επιτακτικό έλεγχο συνειδήσεως και αυτοπροσδιορισμού του ατόμου γενικώς.
Με την παραλαβή (ου μη γένοιτο) της μιαράς αυτής κάρτας πρέπει πρώτα να παραδώσουμε κάτι άλλο πολυτιμότερο. Αυτό το άλλο που θα εμπλέξει κρίσεις συνειδήσεως θα είναι η παράδοση του δρόμου της σωτηρίας της ψυχής μαζί με την άρνηση του Χριστού. Ενώ αντιθέτως όταν αρνηθούμε αυτήν την κάρτα και κάθε κάρτα που περιέχει (είναι υπέρβέβαιον),το 666, τότε προσεγγίζουμε το Χριστό, ομολογούμε την πίστη μας και δίνουμε νόημα και σημασία στην επίγεια δοκιμασία μας που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μεθόδευση και πνευματική στοιχειοθεσία για τη σωτηρία της ψυχής.
Πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά…. διότι αυτή η ενσυνείδητη άρνησή μας για την κάρτα του πολίτη είναι ίσως η τελευταία ομολογία στους έσχατους καιρούς.
Η κάρτα του πολίτη λοιπόν δεν προσδιορίζει άνθρωπο με δικαιώματα, παρά μόνο με ποικίλες οφειλές και απάνθρωπες υποχρεώσεις. Δεν προσδιορίζει λαό και έθνος, δεν προσδιορίζει γονίδια, ιστορία, προσωπικότητα. Το μόνο που ενδιαφέρει τους κοσμοεξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η δουλεία με το σφράγισμα. Όχι όπως το σφράγισμα που κάναμε μέχρι τώρα στα πρόβατα, με το κομμένο αυτί ή τα σκυλιά που τους κόβουν την ουρά, αλλά με το σφράγισμα του ολετήρα του κόσμου, την ταυτοποίηση με τον Αντίχριστο και την ένταξη στην μεγάλη τράπεζα πληροφοριών, που είναι το μεγάλο Θηρίο των Βρυξελλών (Beast). Εδώ σ΄αυτόν τον ηλεκτρονικό πανδέκτη χωρητικότητας 8 δισ. ατόμων που δεν έχει φτάσει ακόμα ο πλανήτης θα συντελέσει την απογραφή ποιοτικά, ποσοτικά, με κατατακτήριες διαδικασίες σε ομαδοποίηση, γκετοποίηση, ετεροποίηση ή σφαιτεροποίηση του κατοχυρωμένου άβουλου κόσμου χωρίς προσωπικότητα, χωρίς όνομα και με ισοπεδωμένες συνειδήσεις ως προσφερόμενο είδος σε ξένα συμφέροντα και την υπηρεσία του προς ενθρόνισιν του μαύρου αντιχρίστου.
Δεν μένει λοιπόν παρά η παγκόσμια κυβέρνηση που θα τον υποδεχτεί και είναι σχεδόν έτοιμη στις Βρυξέλλες, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα «Real Νews», την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008, άρθρο της Ναταλίας Δανδόλου που αναφέρεται στην Παγκόσμια Κυβέρνηση με πρότυπο την Ευρώπη και έδρα τις Βρυξέλλες. Εφόσον όλα θα είναι στρωμένα και έτοιμα, η παγκόσμια κυβέρνηση θα περιμένει τον «Μαύρο Κυβερνήτη». Δηλαδή τον ψευτομεσσία της νέας εποχής τουτέστιν τον διάβολον με τα κέρατα ή χωρίς, ο οποίος υποτίθεται ότι θα λύσει το παγκόσμιο φαινόμενο της φτώχιας, της δυστυχίας, των πολέμων, των κακουχιών, των διαφόρων επιδημιών και κάθε φαινόμενο βίας στον πλανήτη. Μήπως λοιπόν όλα τα φαινόμενα των τελευταίων καιρών που βλέπουμε και μας αγγίζουν είναι όντως τα προδρομικά φαινόμενα αυτού του αντιχρίστου;
Τι να την κάνω λοιπόν μια κάρτα που με αλλοτριώνει, με αδικεί με μειώνει, με συκοφαντεί, με καθιστά ύποπτο, με αφελληνίζει και με αποσπά υπούλως από το Χριστό; Δε με αγγίζει σε τίποτα η κάρτα αυτή, η ξένη και βρώμικη! Δεν μου χρειάζεται. Όσο κι αν κινδυνολογούν και εκβιάζουν οι χειρισταί της νέας παγκόσμιας τάξης και ηλεκτρονικής φυλακής και διακυβέρνησης ως υποκατάστατα του εωσφορικού οικουμενισμού,
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΗΡΑΜΕ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ.

Να είστε έτοιμοι αδελφοί μου, ήρθε η ώρα της Ομολογίας, είναι ήδη ώρα Μαρτυρίου, προς δόξαν Κυρίου του Θεού, αμήν.

Παπαγεωργίου Αθανάσιος
Ιατρός – Χειρουργός
Διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών

Πρόεδρος Συλλόγου
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», Παιανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: