ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Ορθοδοξία ή Θάνατος

Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...

Οι 117 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".

Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.

Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com


Email Γραφείου Τύπου γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου (κ. Ηρακλής Μωραϊτης, κντ: 6977253297) : iera.moni.esfigmenou@gmail.com

Email Περιοδικού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" (αποστολή υλικού προς δημοσίευση): vmag888@yahoo.gr

Υπεύθυνος περιοδικού "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είναι ο Εσφιγμενίτης Ιερομόναχος, π. Γρηγόριος, κντ: 6973345171

Υπεύθυνη για θέματα συνδρομών "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" :
κα. Μαρία Γιωτοπούλου, κντ: 6973345179

Σύλλογοι που διατηρούν την μετάνοια τους στην γνησία και πατροπαράδοτη Ιερά Μονή Εσφιγμένου :

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αθηνών, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Αθανάσιος Παπαγεωργίου, κντ: 6937024386

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Αλεξανδρουπόλεως, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Πρόεδρος: κ.Ηλίας Νάσος, κντ: 6976856288

Υπό σύσταση Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Θεσ/νίκης, ο Αγ.Ιωάννης Θεολόγος, Υπεύθυνος: κ. Νίκος Μορφίδης, κντ: 6976074111

Σύλλογος φίλων Αγίου Όρους Καβάλας, ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος, Πρόεδρος: κ. Ιωάννης Ευαγγελίδης, κντ: 6978897047

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

«ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Φυσικά μαζί με την επανορθοδοξοποίηση συνεπικουρούνται επανελληνισμός και το έθνος των Ελλήνων.

Αυτό πού βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, είναι μια εφιαλτική μη καταναγκαστική προσπάθεια αφελληνισμού και αποχριστινισμού της χώρας, με μεθοδικότητα και συστηματική εξαλλαγή. Και τούτο περνάει ως καινοτομία προοδευτισμού. Η επικίνδυνη προσβολή του γένους που καλλιεργείται ακόμα και στα σχολεία, χαρακτηρίζει την ηθελημένη παραχώρηση των Πατριδοκαπήλων είτε αυτό είναι δάσκαλοι.... είτε είναι πολιτικοί.... όλοι πιθηκίζουν υποτασσόμενοι στας εντολάς της Δύσεωςκαι των εργοδοτών προιόντων εγκλήματος. Αν όλοι αυτά είναι στοιχεία αφύπνισης των Ελλήνων, τότε είναι ανάγκη εθνοσυσπείρωσης και με το στηλιάρι.... ο ύπουλος αφελληνισμός έχει πλέον μπεί μέσα στη κοινωνία μας και χρειάζεται αυτοθυσίες με ρήξη και ανατροπή!
Απαιτείται επειγόντως επανελληνοποίησις του Έλληνα και επανελληνοποίησις του Κράτους με νέα θεμέλια στα σχολεία και αυτοέλεγχο των συνειδήσεων όλων.... Επιστροφή στο Θεό.
Εάν θέλουμε να αυτοπροσδιοριζώμεθα ακόμη ώς Έλληνες και όχι αποστάτες, πρέπει πρωτίστως να σεβαστούμε τους προγόνους, να τους ζητήσουμε συγγνώμη με μετάνοια στο Θεό που πάντα στήριζε το έρμο Έθνος, μέχρι να βρούμε τον χαμένο αυτοσεβασμό στα ήθη τα έθιμα και τα πεπρωμένα της φυλής, στις Ιερές παραδόσεις, θρησκεία, γλώσσα, ιστορία.
Η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού, έστω και κουτσένοντας πρέπει να βρεί το δρόμο της στο Μέλλον που χάραξαν με πολύ κόπο οι πρόγονοί μας.! Αυτά που εμείς καταστρέφουμε εύκολα επειδή τα βρήκαμε έτοιμα.
Η επανελλήνισις με κάθε κόστος, επιβάλλεται να αποτελέσει για το Έλληνικό κράτος, την κυρίαρχον προυπόθεσιν στόχων και οραμάτων μακράν παντός ξένου συμφέροντος ή της πολιτικής των εξαρτήσεων και επομένως της κομματικής πλάνης.
Το εθνικό συμφέρον, επιβάλει εθνικές επιταγές και τούτο εφαρμόζεται απο αυτούς που όρισαν στη ζωή τους να φυλάνε όντως θερμοπύλες και διάλεξαν ώς επάγγελμα τη διαφύλαξη της πατρίδος καθώς και των Ιερών και Οσίων της φυλής των Ελλήνων! Ο Ελληνικός στρατος, αυτή η αφανείς γίγαντες του Έθνους πρέπει να καιροφυλακτούν όσο εμείς πρέπει να περιμένουμε απο αυτούς ως μόνους ειλικρινείς συνέλληνες.
Αυτοί είναι το κρυφό χαρτί της χώρας! Τώρα μας χρειάζονται παρά ποτέ, ήλθε η ώρα, η ώρα η καλή...!
Τέρμα το ξεπούλημα της Πατρίδος αντί ¨πινακίου φακής¨!
Τέρμα η απόδοση ευθυνών οι μέν στους δε και οι δε στους μεν!
Τέρμα η έκφυλος προσπάθεια των 300σίων της βουλής οι οποίοι ώς ¨βολευταί¨ έβαλαν το προσωπικόν τους συμφέρον πλουτίζοντες και ασελγούντες επι της ψυχοραγούσης Πατρίδος πάνω απο το υπέρτατο συμφέρον αυτής!
Για μια φορά ακόμα γνωρίσαμε τους πολιτικούς απάτριδες οι οποίοι ώς πολιτικάντηδες αδιάφοροι και χωρίς καμία φιλοπατρία οδήγησαν το σκάφος του Έθνους επι των βράχων της πέντης φάλαγκος και του διεθνούς νομισματικού ταμείου (Δ.Ν.Ε.) αφού προηγουμένως αστόχησαν στους χειρισμούς με συρρίκνωση συνόρων και μείωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Δεν σηκώνει αλλη πτώση αυτός ο τόπος...! Οι εμπειρίες του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά,.. «Ραγιάδες, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί, των Ευρωπαίων περίγελα και των Αρχαίων παλιάτσοι», μας μιλάνε και σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος του σκοτεινού παρελθόντος και του μαύρου μέλλοντος. Αυτές οι λέξεις ας μας προβληματίσουν πριν είναι αργότερα του αργά για όλους και για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: