Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου περί Εθνικού συλλαλητηρίου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάζοντας τον σημερινό τύπο έχουμε την ανάγκη να αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα που αστόχως γράφτηκαν από μικρή (ευτυχώς) μερίδα του τύπου. Ο λόγος για το πολύ επιτυχημένο Εθνικό συλλαλητήριο της Κυριακής 5/2/18, στην Αθήνα. Ο ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος μετά από προτροπή μερίδας των διοργανωτών αποφάσισε να συμμετέχει ως όφειλε, σαν απλός πολίτης.

Μετά την από έδρας προσφώνηση του και ταυτόχρονης προτροπής να μιλήσει, μοιράστηκε σκέψεις, ανησυχίες και χαιρέτησε την εκδήλωση αλλά και τον σκοπό της. Δίπλα του από έδρας η ίδια ομάδα περιφρούρησης των διοργανωτών της εκδήλωσης, που άνοιξαν δρόμο για να ανέβει στο βήμα.

Θεωρούμε λοιπόν τουλάχιστον άστοχα τα σχόλια περί μπράβων ή αυτόκλητης ομιλίας του.

Τα παραπάνω όμως πολύ λίγα στο να επισκιάσουν τον σκοπό και την επιτυχία της εκδήλωσης, τα συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές που σε παράξενους και παράδοξους καιρούς μάχονται και σκέπτονται εθνικά. Επιπλέον δηλώνουμε παρόντες και μπροστάρηδες σε όποια άλλη σχετική εκδήλωση που προάγει εθνικά ζητήματα, αδιάφορο εάν αυτό δυσαρεστεί τους όποιους «εθνικοφοβικούς» ρασοφόρους και μη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.